Közösségi program portál
és helykereső

X. Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás – Jubileumi Gálaest

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A rendezvényen egy fantasztikus táncos show keretein belül mutatkoznak be a Szeged Szépe döntős lányok. A műsorban a Dolce Dance Franchise Tánciskola Hálózat és Pálinkó Lujza Tánciskola produkcióit, a MY77 és Kathia Dobo divatbemutatóit láthatja majd a közönség. Megtudhatjuk, hogy ki nyeri el a 2017-es jubileumi 10. Szeged Szépe címet, az est végén kinek a fejére kerül a Szeged Szépe korona.

Támogasd Te is részvételeddel a mellrák elleni küzdelmet

Az est folyamán fellép a TV2 „Ének Iskolája” és a jelenleg is futó „Sztárban sztár +1 kicsi” műsorából ismert Tabatabai Nejad Flóra - hivatalos, mellette az X-faktorból megismerhetett és Dunakanyar Hangja első helyezettje Ivett Ancsányi, tovább Tímea Matuska fog énekelni a közönségnek.

MY77 FASHION SHOW a My77 modellekkel


A zsűriben közismert, szakmájukban elismert és társadalmilag hiteles személyeket látunk vendégül. A hölgyeket minden zsűriző saját meglátása alapján, azonos szempontok figyelembevételével fog pontozni, mint minden évben, 100%-osan tiszta versenyben kerülnek megmérettetésre a lányok.

A zsűriben helyet foglal:

▪ Árpa Attila – színész, producer, forgatókönyvíró

▪ Kulcsár Edina – Miss World Hungary 2014 Szépségkirálynő, a Miss World 2014-es Világverseny I. Udvarhölgye, az Education Kulcsár alapítója;

▪ 
Pálinkó Lujza – versenytáncos, 20-szoros magyar bajnok, a Magyar Táncsport Szakszövetség pontozóbírója, az RTL Klub Szombat Esti Láz című mindhárom műsorában zsűrizett és saját névvel tánciskolát is alapított 2002-ben;

▪ 
Győrfi Pál – az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója;

▪ mellettük a rendezvény és mellrák elleni küzdelem támogatói.

Műsorvezető:
▪ Varga Petra

A rendezvényt követően HIVATALOS AFTERPARTY a Retro Klubban, ahova a Szeged Szépe karszalaggal éjfélig a belépés díjtalan. 

Mindenkit várunk sok szeretettel, a rendezvény bevételét a mellrák elleni küzdelemre fordítjuk.

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.