Közösségi program portál
és helykereső

We Wanna Swing Party - December 22. Szeged - JATE

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Karácson előtti swing torna? ARE YOU READY? <3

A We Wanna Swing egy régi, de mégis új bulisorozat, a '20-as évek amerikai öltözékeivel, a szesztilalom- és a gengszterkorszak divatjával!

Csíkos zakó? Fodros szoknya? Hózentróger? Harisnyakötő? We Wanna Swing?

"WE WANT BEER!" - kántálták, tüntettek és elérték a nemes célt: újra legalizálták az alkoholt Amerikában! Lassan már 100 éve és azóta is töretlenül fogyasztható. ;)

Mi elhozzuk nektek a korszak zugkocsmáinak hangulatát a kor sajátosságaival, amit megspékelünk napjaink zenei stílusaival.

A korhű öltözékek és dekoráció mellett a jazz és a swing dallamait új köntösben hallhatod, a mai fülek megszokott stílusában. A táncoslábúak sem panaszkodhatnak majd, ugyanis a stílus legmenőbb tánca, a Lindy hop mozgásformája biztosan elcsábítja a résztvevőket!

A We Wanna Swing összességében a ‘20-as évek amerikai stílusát hozza el nektek, ami tuti kiveri a biztosítékot a "csöndőröknél".

Szóval kapd elő a tollas kalapot, húzd fel azt a csíkos zakót és kényszerítsd velünk együtt térdre az éjszakát, egy vadiúj bulisorozattal, ahol szürcsölheted a "bontott narancsot", úgy táncolhatsz, ahogy csak szeretnél, a harisnyakötők mögé rakhatod a 10 dollárost és megismerheted Al Caponét!

Összességében ez az a buli, ahova be kell ugranod!
Persze, csak ha van merszed!

A lemezjátszók mögött: BOKI & SUHOV
Kapunyitás: 21:00

Jegyinformációk hamarosan

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.