Közösségi program portál
és helykereső

Vörös Attila Gitár Workshop

Hozzáadás a Google naptáramhoz
TIPPEK ÉS TRÜKKÖK STÚDIÓFELVÉTELHEZ

Vörös Attila (Satyricion, Tyr, Strength of Will, Vulgar Display of Cover) gitáros, a Forte Music és a szegedi Miracle Sound Stúdió egy rendhagyó bemutatót tart nektek a Grand Café mozitermében!

Attila két, kifejezetten erre az alkalamora írt dalt hoz, melyek élesben kerülnek rögzítésre a Peavey Invective gitárerősítőjén a Miracle Sound hangmérnökei, Vári Gábor és Kosta Dejanov Velcsev segítségével. Élőben láthatjátok az egész folyamatot a gitárhangzás beállításától kezdve magáig a konkrét felvételig, és megnézhetitek, hogy hogyan is zajlik egy gitáros stúdiófelvétel.

Ha gitáros vagy, kötelező a részvétel, hiszen olyan trükköket leshetsz el egy profitól, amiket a saját - akár otthoni - felvételeid során hasznosan kamatoztathatsz! Emellett elvisszük a Peavey Invective-et, amire méltán mondhatjuk, hogy jelenleg talán a világ egyik legjobb erősítője! Ezt nem csak meghallgatni tudod majd, hanem az előre odakészített teszt gitárokon, vagy a sajátodon akár ki is próbálhatod!

Ha érdekel, hogy hogyan készül egy stúdiófelvétel, szintén itt a helyed, mivel a hangmérnök monitorja a mozivászonra lesz kivetítve, így élőben követheted, hogy mi történik egy felvétel során, hogyan dolgoznak az igazán profi hangmérnökök.

Ha nem vagy gitáros, de szereted az olyan zenét, amiben elektromos gitár van (ki ne szeretné!), akkor is érdemes eljönnöd, mert egy kicsit betekinthetsz a kulisszák mögé, miközben jó zenét hallgathatsz!

A BELÉPÉS INGYENES!
61958746 2197543650300296 8209421852741730304 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.