Közösségi program portál
és helykereső

Világgá mentünk, visszajöttünk - 4 hónap Távol-Kelet története

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Kultúrkör Egyesület és a Mondolo közös rendezvényének témája az utazás, mint a munkahelyi kiégés ellenszere, lesz. Nem titkolt célunk, hogy lökjünk egyet a közönségben ülők saját, dédelgetett nagy utazásánák ügyén.

Az ingyenes rendezvényen a Mondolo csapat oszlopos tagjai, Fanny és Andris fognak mesélni a "mindent otthagyáshoz" szükséges döntés meghozataláról, előkészületekről, Távol-keleti élményeikről, kedvenc helyeikről és nehézségekről. Gyakorlati információkkal szolgálnak árakról, spórolási lehetőségekről, helyi sajátosságokról és olyan élményekről, melyekre kötelező költeni, ha jót akarunk magunknak.

Tarts velünk 03.31-én szombat délután a másfél órás élménybeszámoló és beszélgetés erejéig, mely során csak úgy röpködnek majd a hasznos információk a Fülöp-szigetekről, Indonéziáról (különös tekintettel Balira), Srí Lankáról, Kambodzsáról és Vietnamról, az országok kultúrájáról és lakosaik életéről. Minden korosztályt szeretettel várunk, biztosak vagyunk benne, hogy mindenki fog az előadáson hasznos dolgot hallani. Ha konkrét kérdéseid vannak általában utazással, előkészületekkel kapcsolatokban, gyere és mindenre fogunk válaszolni az előadás előtt vagy után!

Fanny és Andris útjáról bővebben a https://mondolo.hu/vilagga-mentunk/ oldalon és a https://www.facebook.com/wearemondolo/ -n tájékozódhatsz. A Mondolo olyan baráti társaság hobbi projektje, amely tagjai sokat, sokfelé járnak a világban és sok olyan dolgot tapasztalnak, melynek megosztásával másokat is motiválni tudnak a felfedezésre, a komfortzónából való kilépésre.
29101113 2093698154200603 7668362531587243954 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.