Közösségi program portál
és helykereső

Video Jour

Hozzáadás a Google naptáramhoz

"Kaptam egy lehetőséget, írhatok pár sort a VIDEOZSÚRRÓL. Arra gondoltam, hogy röviden összegzem egy korosztály életérzését, kitartását, IH-s létének feltétlen felvállalását, mert akkor ez (persze, most is) sokat jelentett.

A ’80-as évek elején, számomra egy szerencsés pillanatban az IH felkért a VIDEO JOUR, később VIDEOZSÚR műsorvezetésére. Első bulin 38 vendég, később az átlag létszám 1200 volt. Tettük ezt közel, majd egy évtizedig. Több mint félmillió vendégünk volt ez idő alatt. Szeged teljes lakosságának több mint háromszorosa.

Depeche Mode, Erasure, Frankie Goes To Hollywood, soroljam?  A szlengben minket csak úgy neveztek az „ÍHÁSOK”. A többi klub rémálmai. Igazol az élet, most közönségkívánságra július 15-én rendezhetünk egy (originál) VIDEO ZSÚRT. KÖSZÖNÖM!

Semmi extra, csak forgatom az akkori kedvenceket. Eredetiben, nagyrészt videóval, és adom magam, simán, HORVÁTH ANDRÁS.

Ha az akkori „Csapat” jön el, a várható életkor 45-55 lehet. Pontosan az a korosztály, akik méltán panaszkodnak, hogy nincs hova menni, táncolni.  Mert, hogy rengeteg szórakozóhely van, de ezt a zenei kínálat csak hiteles műsorvezetővel teljes.    

Mindenkit arra biztatok, hogy hozza a Kedvesét és a tinédzser gyerekeit is, óriási élmény lehet, lesz!"

  

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.