Közösségi program portál
és helykereső

Veszedelmes viszonyok

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A Veszedelmes viszonyok a 18. századi Franciaországban játszódó szerelmi történet férfiak és nők cselszövéseiről, praktikáiról, szövevényes testi és lelki kapcsolatairól. Szereplőinek hétköznapjai a hódítás, a gyönyörszerzés, a birtoklás és a hatalmi vágy kielégítése jegyében telnek.

Valmont, a gátlástalan nőcsábász fogadást köt a gazdag Merteuil márkinéval, hogy könnyedén elcsábítja az erényességéről ismert, gyönyörű Madame de Tourvelt. A becstelen játék közben azonban Valmont szerelmes lesz, de alattomos játszmáinak nem lehet beteljesült szerelem a vége. Eközben Merteuilnét elhagyja szeretője Gercourt gróf, és a zárdából hazatért Cécilet akarja feleségül venni, aminek hallatán Merteuilné bosszút esküszik. Arra kéri Valmont, hogy csábítsa el az ifjú Cécilet. A szálakat tovább bonyolítja, hogy Cécile beleszeret zenetanárába, Danceny lovagba, akit Merteuilné elcsábít, hogy fájdalmat okozhasson a lánynak. A pusztító szenvedélyek egyre több embert sodornak magukkal.

Szereposztás: Valmont - Jászberényi Gábor; Merteuilné - Kis Kata; Tourvelné - Kancsár Orsolya; Cécile – Másik Lili; Volangesné, Cécile édesanyja - Büky Bea; Danceny lovag - Király Balázs

Rendező: Varga Bálint

Korhatár: 16+

Honlap: http://szegedipinceszinhaz.hu/

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.