Közösségi program portál
és helykereső

Váróterem Projekt (Kolozsvár): Botos Bálint: Liget

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Váróterem Projekt (Kolozsvár): Botos Bálint: Liget

Játsszák: Csepei Zsolt, Imecs-Magdó Levente, Mostis Gergő, Pál Emőke, Sebők Maya, Sipos Júlia, Udvari-Kardos Tímea
Díszlet: Cosmin Matei
Jelmez: Gábor Zsófia
Zene: Bocsárdi Magor
Írta és rendezte: Botos Bálint

Egy nyugodt, csendes kisváros, valahol az alföldön. Ide érkezik haza a színésznő, aki éppen személyes és szakmai válságát éli. Azért jön, hogy eladja az örökségét és a kisváros csendjében kissé összeszedje gondolatait. Minden egyszerűnek tűnik: csak elintézi a hagyatékot, összefut néhány régi baráttal, aztán visszatér, hogy folytassa a napi rutint.
Rövid látogatás során a kisváros csendje alatt megmozdul a múlt, az örökségnek az a része, amelyet nem szabályoz a törvény, amit mindannyian magunkban hordozunk. Ahogyan ezek a rétegek a felszín felé törnek, úgy mélyül a színésznő személyes válsága, amíg lassan közösségivé nő.

A Váróterem Projekt 2010 óta működik Kolozsváron. Jelenleg ZUG.zone nevű stúdiójában dolgozik és játszik. Magát függetlenként határozza meg. Fiatal, bátor és egyedi látásmódú rendezőkkel dolgozik együtt. Ebből kifolyólag előadásaiban sokszor egymástól nagyban különböző nyelveket használ. Ezt egységesíti a társulati struktúra, az állandó csapatra való törekvés. Közönségével a társulat közvetlen kapcsolatra törekszik, a merev színházi protokollokat kerüli. Több alkalommal láthattuk már a Régi Zsinagógában előadásaikat.

Az előadás támogatói: AFCN, NKA, EMMI
Partnerek: Mesele Vesele étkezde, K+ közösségi tér

14 éven felülieknek!

Jegyár: 1500 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS:
- április 23-tól a Megálló - Tarján felett az ég közösségi házunkban (Budapesti krt. 23.) nyitvatartási idő alatt: hétfőtől csütörtökig 14:00-20:00 óra között, pénteken 9:00-12:00 óra között,
- május 7-én, 9-én és 11-én az aznapi előadások előtt egy órával a Régi Zsinagóga pénztáránál lehet jegyet venni.

Mindkét jegyvásárlási helyszínen csak készpénzes fizetésre van lehetőség!

59342982 2415009141863735 1104091909749473280 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.