Közösségi program portál
és helykereső

Városszél - Drogcsapda

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A REÖK Városszél felolvasószínházi sorozata május 29-én folytatódik. Drogcsapda címmel egy fiatal fiú történetét ismerhetjük meg Poroszlay Kristóf, a Szegedi Nemzeti Színház művészének tolmácsolásában. Az előadást két szakértő, Mihalkó Viktória, Nagy Balázs segíti az Anthropolis Egyesület képviseletében.
"Folyamatosan gyűjtöttem az osztályfőnökiket, igazgatóikat és emlékszem, hogy tíz éves korom körül két hétre bezárt anyám a WC-be, de úgy, hogy csak iskolába mehettem onnan, a WC-be pedig csak a tankönyveimet vihettem magammal. Ez mondjuk egy kicsit kemény volt, habár meg tudom érteni őt is, mert nagyon nem lehetett velem mit kezdeni. Folyamatosan hazudoztam, tök az ellenkezőjét csináltam bármire kért, de ezt azért nem biztos, hogy én megtettem volna, még egy ilyen helyzetben sem. Az nagyon durva volt nekem. Hazaérek és be a WC-be. Pont akkoriban kapta meg öcsém az Oroszlánkirályt videokazettán és ráadásul ő azt folyamatosan nézte, ötvenszer egy nap. És ötvenszer átélni Mufasza halálát a WC-ből, az még külön rossz volt."
Így kezdődött az elzáratások története hősünk életében, aki rabszolgaként végezte Romániában, és az Interpol szabadította ki. Tamás élettörténete nem amerikai akciófilm, bár elemeiben arra hasonlít.

A belépő 600 Ft, SZTE hallgatóknak és Délmagyarország előfizetőknek a jegy árából 10% kedvezményt biztosítunk.

A Városszél felolvasószínházi sorozat a Délmagyarország együttműködésével és az NKA támogatásával jött létre."
13237830 1297612846932884 2396838814413477097 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.