Közösségi program portál
és helykereső

Vágyaink megteremtése - Hangfürdő

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedvesek!

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a soron következő hangfürdőnket.

A hangfürdő előtt egy meditációval segítjük az ellazulást, a lágy zenére hangolódást. A meditáció témája most a teremtés lesz, felkészülés az elkövetkező időszakban bekövetkező csodás változásokra, hogy részesei lehessünk, hogy megtapasztaljuk teremtő képességünket, hogy bátran higgyünk az álmainkban. Bizonyára Ti is megtapasztaltátok már magatokon, hogy valami más van körülöttetek, mint korábban. A múltatokból újra találkoztok személyekkel, eszetekbe jutnak olyan élet-események, amiket már rég elfeledtetek, vagy úgy éreztétek, már túl léptetek rajta; esetleg álmotokban éltek át különleges eseményeket, ismeretlen helyszíneken. Ezek mind az újat, a csodás változásokat jelzik. A hangfürdő során igyekszünk finoman ráhangolni a résztvevőket ezekre az új energiákra, hogy megtapasztald annak jótékony hatását életedre, egészségedre, kapcsolataidra, párkapcsolatodra.
Az öröm, boldogság megélése miatt vagyunk a Földön!

Leheletfinom az a határ, amely elválaszt bennünket a teremtéstől, a saját belső es ezáltal külső világunk megteremtésétől. És ez a határ ott van az orrunk előtt; mert ott van, mert van határ. Csak rajtunk múlik, mikor törjük át falainkat. Végtelen lények vagyunk, végtelen lehetőségekkel, végtelen képességekkel.

Amennyiben kedvet éreztek, várunk Benneteket szeretettel.


Arra kérünk, hozz magaddal polifoam matracot, takarót és folyadékot.
Részvételi díj: 1.700.- Ft
Helyszín:
Dugonics András Piarista Gimnázium, Színházterem
Szeged, Bálint Sándor u. 14.
Időpont: 2017.11.11. 15:00 - 16:30 óra
A testet és lelket nyugtató zenei élményt Páli Tibor és Jenei Kornél barátaink biztosítják.
Kérjük, részvételi szándékodat jelezd az oldalunkon üzenetben, vagy e-mail-ben: tevaltoztass@gmail.com.
Telefon: 70/363-30-75
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Ibi & Imi ♥


Részletes ismertető:

„Út Önmagunkhoz, a Harmónia megtalálása” - hangfürdő
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy hangfürdővel egybekötött meditációra.
A napjaink aktív történései, életünk, munkahelyünk, családunk mindennapi rutinja mellett kevés idő jut Önmagunkra; arra, hogy egy kis időt csak magunkkal törődjünk, a vágyainkkal lehessünk, terheinktől mentesen ellazuljunk. Pár perc kikapcsolódás csodákra képes a mindennapjainkban: összeszedettebbek leszünk, szaporodnak a véletlen/szerencsés helyezetek, események az életünkben, ránk talál a szerelem, javul a közérzetünk, képesek vagyunk gyógyulni, beindul a szervezetünk öngyógyító képessége. A hangfürdő lágy hangjaival, a gongok, hangtálak rezgéseivel finoman kivezeti a feszültséget a testünkből, ráhangol a béke, nyugalom, harmónia frekvenciáira, teret nyit arra, hogy lebegjünk, hogy merjünk hinni a vágyainkban, ismét energikusnak érezzük magunkat.
Lehetőséget ad arra, hogy az alatt a kis idő alatt csak önmagunkkal foglalkozzunk. Ennek segítése érdekében a hangfürdő egy rövid meditációval kezdődik, amely segíti az ellazulást, ráhangolja a testet és a tudatot a hangfürdő lágy energiáira, a harmonikus rezgésekre, hogy megérezd az Univerzum végtelen teremtő energiáit.
A meditáció és a hangfürdő célja, hogy megtaláljuk magunkban azt a teremtő erőt, ami által önmagunk lehetünk, megtapasztaljuk azt, akik valójában vagyunk, megvalósíthatjuk álmainkat, vágyainkat, megtanulhatjuk a testi tüneteink gyógyítását, lelki sebeink áthangolását, megtanuljuk megkülönböztetni a valót a hamistól, felismerni a manipulációt és megtalálni azt az erőt, ami által képesek vagyunk LÉTEZNI.

Egy kis ismertető a hangfürdő hatásáról, működéséről:
Az egészség feltétele, hogy a szervezet rezgései harmonikusak legyenek.
A gongok hangja egy különleges hang- és rezgésélmény. A hangfürdő pozitív hatása azon alapszik, hogy az egészséges szervezet jól hangolt, saját ideális frekvenciáján rezeg, azonban az életünkben jelen lévő hatások ezt a harmóniát megzavarhatják. A gongok, hangtálak rezonanciája úgy stimulálja a szöveteket, hogy azok képesek legyenek ismét a saját, eredeti frekvenciájukon rezegni. A hangmasszázs aktiválja az immunrendszert, támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálja a testet és a lelket, enyhíti a stressz káros hatásait, tisztít, gyógyít. A fáradt izmok lazítása jótékonyan hat a keringési és az anyagcsere folyamatokra is.
A hangfürdő alatt a rezgés és a harmonikus hangzás együttes hatása segíti az embert a mély ellazuláshoz és egy új, harmonikus állapot megteremtéséhez. Segítségünkre van abban, hogy testi-lelki-szellemi problémáinkat más szemszögből láthassuk meg, mert ez gyakran a megoldást is magában hordozza. A hanghullámokat a test könnyen átveszi, így a rezgéseken keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva, az egész szervezetben erőteljes anyagcsere folyamat indul el. A gong hangjai játék közben nyomáshullámokat gerjesztenek, így a test energiaközpontjaira erőteljes hatást gyakorolnak. A gong hangjaiban fürödve az emberek megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, oldódik az izomtónus feszültsége, a légzés szabályossá válik, megszűnik a káosz, az ellenállás, segíti az elengedést.
Nagyon intenzív élmény a harmonikus hangok, rezgések óceánjában fürödni egy hangulatosan berendezett teremben, ahol tibeti tálak, gongok hangja lassan megtölti az egész teret, s a rezgések koncentrikus körökben terjedve a testben is érzékelhetővé válnak, elősegítve a test mély ellazulását. Befelé irányul a figyelmünk, a finom rezgéshullámok hatására megnyugszunk, ellazulunk, elengedve a rossz érzéseinket, szorongásunkat, testi fájdalmainkat,és eljutunk a valódi belső békéhez.
A hangfürdő alatt az ellazulást, az elengedést egy rövid vezetett meditáció segíti, a hangfürdő alatt gyógyító, finom energetikai kezelésben is részesülnek a résztvevők.
A hangfürdőt ajánljuk mindazoknak, akik
• valamilyen testi, lelki, vagy kapcsolati problémával küzdenek,
• úgy érzik, változásra van szükségük,
• szeretnék a blokkjaikat elengedni,
• szeretnék meditáción keresztül megtalálni belső harmóniájukat,
• fontosnak tartják az egészséges életmódot az életükben

A hangszerek finom hanghullámokon keresztül emelik a tested rezgését. Gyere el, és utazzunk együtt!

A testet és lelket nyugtató zenei élményt Páli Tibor és Jenei Kornél barátaink biztosítják.

Várunk szeretettel, Ibi és Imi

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.