Közösségi program portál
és helykereső

Vadlesen a világ körül Máté Bencével! (MINDEN JEGY ELKELT!!!)

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Egy 32 éves pusztaszeri fiatalember, akinek a neve mára az egész világon fogalom: a Mentor(h)áló és az IH Pedagógiai esték c. nagyszabású sorozatának novemberi első vendége a világhírű természetfotós: Máté Bence!

Vadlesekben készült állat- és természetfotóival Bence mára az egész világot meghódította, s biztosak vagyunk abban, hogy mindannyian láttuk már valamelyik varázslatos fotóját.

Kivételes, egyszeri lehetőséget kínálunk, hogy megismerkedjünk ezzel a végtelenül szimpatikus fiatalemberrel, munkásságával, láthassuk elképesztő fotóit, s halljunk tőle a fotók készítésének hátteréről, a világ szinte minden táján épített vadlesekről, kalandjairól és még sok minden másról.

Máté Bence egész életében rajongott a természetért, s negyedik osztályos kisdiákként vágott bele a fotózásba első fényképezőgépével, egy Zenittel. Nem sokkal később már országos elismeréseket kapott, 2000-2004 között zsinórban 5 alkalommal Őt választották "Az év ifjú természetfotósának", 2002-ben ugyanezt a díjat világviszonylatban is kiérdemelte.

Az elmúlt 15 évben aztán sikert sikerre halmozott, rengeteg hazai és nemzetközi siker után 2010-ben Londonban, az Árnyjáték című képével elnyerte a természetfotózás Oscar-díjának tartott, „Az év természetfotósa” (Wildlife Photographer of the Year) címet. Jelenleg a világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen eddigi induló, aki az ifjúsági és a felnőtt mezőnyben is fődíjat kapott.

Bence Magyarországon az elmúlt 5 évben nem tartott hasonló előadást, s valószínűleg legalább ennyit kell várnunk a következőre is.

 

Kihagyhatatlan élmény az egész családnak!

 

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.