Közösségi program portál
és helykereső

V. Éjszakai Jótékonysági Villamosfutás

Hozzáadás a Google naptáramhoz
-Please scroll down for English version-

Szeretettel meghívjuk a 2016. április 27-én, szerda éjjel megrendezésre kerülő V. Éjszakai Jótékonysági Villamosfutásra!

A verseny célja, hogy minél több sportolni és jótékonykodni vágyó embert gyűjtsön össze, akik szeretik a kihívásokat.
A rendezvény 22:30-kor veszi kezdetét a Nagyállomás előtt az Indóház-téren, ahol a jelentkezők regisztrálhatnak, majd valamivel éjfél után (miután az utolsó villamos is kifutott az állomásról) indul a futás, ami végig a villamos síneken halad egészen a végállomásig, a Szeged Pláza parkolójába.

Ha valaki nem érez magában elég erőt a táv lefutásához, számukra a táv kerékpárral is megtehető!

A részvételi díj 1000 Ft, amellyel a
Szegedi Gyermekszívek Gyógyulásáért Alapítványt kívánjuk támogatni.
A különleges feltételek és a nemes cél biztosíték arra, hogy több száz egyetemista és sportolni vágyó ember közösen együtt vegyen részt a rendezvényen.

Reményeink szerint több száz részvevője lesz a rendezvénynek, aminek köszönhetően sokat segíthetünk a rászoruló beteg gyerekeken. A rendezvény végeztével villamosjárat indul vissza az Indóház térre, mely minden megállóban megáll.


--------------------------------------------------------------------------

V. Midnight Tram Run

Our traditional charity event, the night tram run will be organised again on April 27th midnight.
With the money we would like to sponsor a child healthcare foundation. The distance is approximetly 5km from Indóház square (Train station) to Szeged Pláza (mall). The „start-up fee” is 1000HUF, which is going to the foundation. The registration at Indóház square will be from 10:00pm to 11:30pm, and the start will be at 00:10am. The announcement of the results going to be at Szeged Pláza from 1:00am. At the end of the competition, a tram will depart from Szeged Pláza, heading to Indóház tér, and stops at every tram-stop.
12963679 1165895316756845 2867810219080493375 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.