Közösségi program portál
és helykereső

Utazás a Felébredésbe – A Journey into Awakening kurzus - Tisza terem

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A kurzust Sri Amma és Sri Bhagavan, élő indiai spirituális tanítók, tervezték, így az ott elhangzó tanítások az ő tanításaikra épülnek. Noha ezek ősi alapelvek, olyan módon lesznek átadva, hogy azok befogadhatók legyenek a nyugati, modern emberek számára is. A tanításokon kívül folyamatokon és meditációkon lesznek végig vezetve a résztvevők. A kurzust élőben Indiából közvetítik, mi pedig online csatlakozunk, egyidejűleg több mint 24 európai helyszínnel. Ez az 1 napos folyamat hatással lesz a tudatosságra, így megnyitva a felébredés mélyebb állapotait. Azok, akik részt vettek rajta, hatalmas fejlődést tapasztaltak, nagy belső áttörésekkel – az átlagos életüket rendkívülinek tapasztalják, teljesen új módon, és ez az állapot nem múlik el.

* Csendesebb elme

* Folyamatos mély belső béke

* Spirituális fejlődés

* Transzformáció a tudatosságban

*Megjavult egészség és szeretettel teli kapcsolatok

* Áttörések jólétben és sikerben

Néhány megosztás korábbi résztvevőktől:

- Megállt az elme gondolatokban való elmerülése és folyamatos elégedetlensége

- Feloldódtak az elme folyamatos sztorijai a múltból és a jövő lehetséges kivetítései

- Folyamatos béke, nyugalom, tisztánlátás és leírhatatlan megemelkedett és kiterjedt tudatosság

- Elmélyült éberség és tanú-állapot, amely erőfeszítés nélkül feloldja az ellenállást és szenvedést

- Állandósult hihetetlen öröm-állapot és boldogság ok-nélkül

- Kedvező dolgok történései, amelyek felülírják a kondícionáltságot és ítélkezést, valamint igazán a „jelenben-élés” állapotának tapasztalása

- „Úgy éreztem, mintha egy varázspálcát meglendítettek volna, és fojtogató minták, és berögzött gondolkodásmódok rétegei tűntek volna el”

 

Az Utazás a Felébredésbe – A Journey into Awakening kurzus több vidéki és fővárosi helyszínen kerül megrendezésre Magyarországon egy időben, hogy mindenki számára könnyen elérhető legyen. Amennyiben a program felkeltette érdeklődésed, az alábbi űrlap kitöltése után az általad megjelölt helyszín szervezője kapcsolatba lép veled, és további információt küld a kurzusról. https://forms.gle/rJS2veAChngbZimVA. Köszönjük, hogy az űrlap kitöltésével segíted a szervezők munkáját is!

Kérjük, osszátok meg az információt, hogy minél több emberhez eljuthasson, és így minél több ember léphessen ki a szenvedés állapotából! A szervezők egy csapatként dolgoznak együtt, és igyekszünk az árakat olyan módon alakítani, hogy az senkinek se jelentsen problémát. Minden szervező egyetért abban, hogy transzparensen végezze a munkáját, beleértve az anyagiakat is. Célunk az emberek tiszta és tisztességes segítése. India sem kér semmit ezért a kurzusért, ingyenesen adják. Ha úgy érzed, hogy valamelyik helyszínen szeretnél önkéntesen segíteni, akkor kérünk, hogy az adott helyszín e-mail címén vedd fel a szervezővel a kapcsolatot!

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.