Közösségi program portál
és helykereső

„Út Önmagunkhoz, a Harmónia megtalálása” - hangfürdő

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy hangfürdővel egybekötött meditációra.
A napjaink aktív történései, életünk, munkahelyünk, családunk mindennapi rutinja mellett kevés idő jut Önmagunkra; arra, hogy egy kis időt csak magunkkal törődjünk, a vágyainkkal lehessünk, terheinktől mentesen ellazuljunk. Pár perc kikapcsolódás csodákra képes a mindennapjainkban: összeszedettebbek leszünk, szaporodnak a véletlen/szerencsés helyezetek, események az életünkben, ránk talál a szerelem, javul a közérzetünk, képesek vagyunk gyógyulni, beindul a szervezetünk öngyógyító képessége. A hangfürdő lágy hangjaival, a gongok, hangtálak rezgéseivel finoman kivezeti a feszültséget a testünkből, ráhangol a béke, nyugalom, harmónia frekvenciáira, teret nyit arra, hogy lebegjünk, hogy merjünk hinni a vágyainkban, ismét energikusnak érezzük magunkat.
Lehetőséget ad arra, hogy az alatt a kis idő alatt csak önmagunkkal foglalkozzunk. Ennek segítése érdekében a hangfürdő egy rövid meditációval kezdődik, amely segíti az ellazulást, ráhangolja a testet és a tudatot a hangfürdő lágy energiáira, a harmonikus rezgésekre, hogy megérezd az Univerzum végtelen teremtő energiáit.
A meditáció és a hangfürdő célja, hogy megtaláljuk magunkban azt a teremtő erőt, ami által önmagunk lehetünk, megtapasztaljuk azt, akik valójában vagyunk, megvalósíthatjuk álmainkat, vágyainkat, megtanulhatjuk a testi tüneteink gyógyítását, lelki sebeink áthangolását, megtanuljuk megkülönböztetni a valót a hamistól, felismerni a manipulációt és megtalálni azt az erőt, ami által képesek vagyunk LÉTEZNI.

Egy kis ismertető a hangfürdő hatásáról, működéséről:
Az egészség feltétele, hogy a szervezet rezgései harmonikusak legyenek.
A gongok hangja egy különleges hang- és rezgésélmény. A hangfürdő pozitív hatása azon alapszik, hogy az egészséges szervezet jól hangolt, saját ideális frekvenciáján rezeg, azonban az életünkben jelen lévő hatások ezt a harmóniát megzavarhatják. A gongok, hangtálak rezonanciája úgy stimulálja a szöveteket, hogy azok képesek legyenek ismét a saját, eredeti frekvenciájukon rezegni. A hangmasszázs aktiválja az immunrendszert, támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálja a testet és a lelket, enyhíti a stressz káros hatásait, tisztít, gyógyít. A fáradt izmok lazítása jótékonyan hat a keringési és az anyagcsere folyamatokra is.
A hangfürdő alatt a rezgés és a harmonikus hangzás együttes hatása segíti az embert a mély ellazuláshoz és egy új, harmonikus állapot megteremtéséhez. Segítségünkre van abban, hogy testi-lelki-szellemi problémáinkat más szemszögből láthassuk meg, mert ez gyakran a megoldást is magában hordozza. A hanghullámokat a test könnyen átveszi, így a rezgéseken keresztül sejtszinten, a sejtmembránt megmozgatva, az egész szervezetben erőteljes anyagcsere folyamat indul el. A gong hangjai játék közben nyomáshullámokat gerjesztenek, így a test energiaközpontjaira erőteljes hatást gyakorolnak. A gong hangjaiban fürödve az emberek megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, oldódik az izomtónus feszültsége, a légzés szabályossá válik, megszűnik a káosz, az ellenállás, segíti az elengedést.
Nagyon intenzív élmény a harmonikus hangok, rezgések óceánjában fürödni egy hangulatosan berendezett teremben, ahol tibeti tálak, gongok hangja lassan megtölti az egész teret, s a rezgések koncentrikus körökben terjedve a testben is érzékelhetővé válnak, elősegítve a test mély ellazulását. Befelé irányul a figyelmünk, a finom rezgéshullámok hatására megnyugszunk, ellazulunk, elengedve a rossz érzéseinket, szorongásunkat, testi fájdalmainkat,és eljutunk a valódi belső békéhez.
A hangfürdő alatt az ellazulást, az elengedést egy rövid vezetett meditáció segíti, a hangfürdő alatt gyógyító, finom energetikai kezelésben is részesülnek a résztvevők.
A hangfürdőt ajánljuk mindazoknak, akik 
• valamilyen testi, lelki, vagy kapcsolati problémával küzdenek,
• úgy érzik, változásra van szükségük,
• szeretnék a blokkjaikat elengedni,
• szeretnék meditáción keresztül megtalálni belső harmóniájukat,
• fontosnak tartják az egészséges életmódot az életükben

A hangszerek finom hanghullámokon keresztül emelik a tested rezgését. Gyere el, és utazzunk együtt!

A testet és lelket nyugtató zenei élményt Páli Tibor és Jenei Kornél barátaink biztosítják.
Arra kérünk, hozz magaddal polifoam matracot, takarót és folyadékot.
Részvételi díj: 1.700.- Ft
Helyszín: Dugonics András Piarista Gimnázium, Színházterem
Szeged, Bálint Sándor u. 14.
Időpont: 2017.09.23. 17:00 - 18:30 óra
Kérjük, részvételi szándékodat jelezd az oldalunkon üzenetben, vagy e-mail-ben:tevaltoztass@gmail.com
Telefon: 70/363-30-75
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Ibi & Imi ♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.