Közösségi program portál
és helykereső

Új év, új kezdet! – Előszilveszterezz velünk!

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Facebook-esemény: Új év, új kezdet! – Előszilveszterezz velünk!

Új év, új lehetőségek, új barátok, új kezdet, új esélyegyenlőségi program, Új Nemzedék... Minden, ami 2018-ról szól.

Szeretettel várunk előszilveszteri ismerkedős-beszélgetős, óévösszegzős/újévtervezős eseményünkre, amelynek keretében lehetőség nyílik társalgásra, origamitanulásra és -megmérettetésre, lencsegyűjtésre, valamint számtalan társasjátékra.

A lencsegyűjtés menete: az este folyamán lencsegyűjtő verseny is lesz, amelynek győztese – a sok-sok begyűjtött lencsén és tapasztalaton kívül – egy páros belépőt is nyer a Sakáltanya szórakozóhely (Szeged, Pulz utca 23.) aznapi bulijába. Amiért lencsét kaphattok: az első három érkező 1-1 adag lencsével indít. Az origamiverseny győztese 3 adag, második helyezettje 2 adag, és utolsó helyezettje pedig 1 adag vigaszlencsével lesz gazdagabb. Az általatok választott társasjáték győztese és vesztese 2-2 adag lencsét szerez. Aki az este folyamán bármely tagunknak viccet mesél, az fél adag lencsét kap. Aki tetszőleges adományt dob a szervezetünknek (az adománygyűjtő dobozba), az is kap lencsét (az aktuális lencse-forint árfolyam alapján 200 forint = 1 adag).

Ezek közül a társasjátékok közül választhattok: magyarkártya, franciakártya, Uno, Gazdálkodj okosan!, Monopoly, Kinek az útján? – LMBTQI sajátélmény játék és Képben vagy? – LMBTQI műveltségi társasjáték

Szervező:
Szegedi LMBT Közösségért Csoport
www.szegedilmbt.hu

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.