Közösségi program portál
és helykereső

Trillion - Like Water lemezbemutató (Vendég: Colmena, Handout)

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Trillion - Like Water lemezbemutató koncert a szegedi IH Rendezvényközpont színpadán!

Vendég: COLMENA, HANDOUT

19:00 kapunyitás
20:00 Handout
21:00 COLMENA
22:30 Trillion

​➤ TRILLION
Like Water címmel második nagylemezét mutatja be az underground körökben egyre népszerűbb Trillion. Az eredetileg egyszeri alkalomra összeállt banda tagjai olyan fajsúlyos zenekarokból lehetnek ismerősek, mint az Apey & The Pea, a Grand Mexican Warlock, a Shell Beach, az ék vagy éppen a Jazzékiel. A 2016 tavaszán megjelent első, Dreaming Black címet viselő nagylemezük osztatlan sikert aratott a szakma és a hallgatók körében egyaránt, most pedig több mint két év​vel a debütáló anyagot követően új albummal örvendeztetik meg közönségüket.

FB: https://www.facebook.com/trillionband
IG: https://www.instagram.com/wearedreamingblack
YT: https://bit.ly/2MUaPEc
BC: https://trillionband.bandcamp.com
SPOTIFY: https://spoti.fi/2PCAZdf
DEEZER: https://bit.ly/2Mw5tQe

➤ COLMENA
A zenekar 2016 őszén alakult. Két EP lemezük jelent meg 2017-ben, "Körforfás" és "Naplemente" címmel.
Ének fronton Bagdi Balázs ékeskedik, ritmusgitárnál Szabó Péter, szólógitáron Fazekas Efraim játszik, basszusgitárnál Szabó István és dobok mögött Kis Tibor.
A COLMENA dalaiban a mai modern metal és metalcore stílus elemei találhatóak meg, dallamos ének egy kis screammel fűszerezve, a kemény riffelések és breakek jellemzik.
Az "Öröm a zene" tehetségkutató sorozat 2018-as szegedi állomásán az Amatourson 2. helyezést ért el a zenekar, a magyarkanizsai fordulón pedig különdíjasok lettek.
A COLMENA első nagylemeze 2018. októberében jelenik meg, amiről egy hónapja már megismerhettünk egy dalt, "Tükörvalóság" címmel.

FB: https://www.facebook.com/Colmenahu
IG: https://www.instagram.com/colmena_official
YT: https://bit.ly/2LrTm12
SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/57jVH1Ein6itBPH2UFvhVV
DEEZER: https://www.deezer.com/hu/album/54924972

➤ HANDOUT

A banda „Handout” néven 2013. március 9-től létezik, miután a szegedi „1210” elnevezésű rendezvényen bemutatkozó koncertjével pályafutását megkezdte. A 2016-os évet a zenekar új dalok írásával, majd azok tökéletesítésével foglalkozott, így megszületett első nagylemezük alapanyaga, aminek a végeredménye az „Off The Beaten Path” névre keresztelt nagylemez lett. A banda fellépett a 2017-es SZIN fesztiválon, ahol osztatlan sikert arattak. Emellett
megfordultak még más magyarországi városokban, Szerbiában és Ausztriában is. 2018. márciusában megjelent harmadik videoklipjük, mely a nagylemez Reanimate című dalához készült a Sárközi MMA Team és az MMA Hungary közreműködésével.

FB: https://www.facebook.com/handoutband/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCJ1-BkEx0QuFMV4QgVfKZpQ/playlists

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.