Közösségi program portál
és helykereső

Trap Party w/ DJ Gozth ★ Szeged, JATE 07.19

Hozzáadás a Google naptáramhoz
SZEGED készülj, mert JÚLIUS 19-én Pénteken egy egész éjszakás TRAP/NEW SCHOOL HIPHOP orientált óriási buli, azaz a TRAP STARZ PARTY vár Rátok a JATE Klub-ban DJ GOZTH prezentálásában, akit nagyon nem kell a szegedi arcoknak bemutatni, hiszen már nem egyszer bizonyította a JATE közönségének (is), hogy nem véletlen nevezik az ország egyik leghitelesebb new school dj-jének, de ezért itt egy kis olvasni való Róla:

DJ GOZTH
azaz Ghost, aki több mint 15 évnyi elkötelezettségnek és kitartásnak köszönhetően a “fekete” zenei világ iránt mint DJ, mára az ország egyik leghitelesebb és legfelkapotabb HipHop/Trap lemezlovasa, akit már 2010-ben az “Év felfedezettje” kategóriában is jelőltek a hiphop.hu gálán.
Ennyi év alatt szinte az ország minden pontján állt már a DJ pultban a legkisebb rendezvényektől kezdve a legnagyobb fesztiválokig (Balaton Sound, Strand, Sziget, VOLT, stb), és olyan határon túli országokban/városokban is játszott már, mint Anglia/London, Ausztria, Franciaország (Snowattack, Freeze Festival), Horváthország/Zrce Beach (Beachattack), Németország/München, Románia, Szerbia, Szlovákia, Ukrajna.
Olyan világsztárok előtt is lépett már fel, mint Ty Dolla $ign, Macklemore, Nas (Balaton Sound); Lloyd Banks, M.O.P. (Offline Sport Games - OSG); Cypress Hill-ből B-Real, Xzibit és Demrick álltal alkotott Serial Killers (Budapest Park); Fatman Scoop (Siófok @ Plázs).

Mixek:
http://www.mixcloud.com/gozth
Instagram:
https://www.instagram.com/djgozth
Facebook:
https://www.facebook.com/djgozth
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCsVsFrxDneoJokXjP_1yU3g

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Szóval, ha a fülesedben meg otthon és a haverokkal is folyamat azokat az arcokat hallgatod, akiket az esemény borítóképén is olvashatsz, és már nagyon buliznál ezekre egész éjszaka, akkor Július 19-én itt a helyed az első szegedi Trap Starz Partyn a JATE Klubban, és ha van olyan ismerősöd, akit szintén érdekelhet ez a buli, akkor hívd meg erre az eseményre, hogy semmiképpen ne maradjon le! ;)

★ Belépő: HAMAROSAN!
★ Helyszín: JATE Klub - Szeged, Dugonics tér 13.
★ Start: 23:00
★ End: 04:00
★ Korhatár: 16+

#trapstarzparty #trap #newschoolhiphop
#djgozth #szeged #jate #jateklub #trapparty
65056882 2481462628558759 6721582041093111808 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.