Közösségi program portál
és helykereső

Traila Live Set

Hozzáadás a Google naptáramhoz
TRAiLA (Trabalka Cecília) Marosvásárhelyen végzett színészként, 2015-ben. A szabadúszó színész az utóbbi években DJ-ként és zeneszerzőként vált ismertté az erdélyi elektronikus zenei színtéren. A szegedi születésű lány live actjei és dj-szettjei igazi felüdülést nyújtanak a deep house, house és tech house kedvelőinek. Eklektikus zenei világában egyaránt helyet kapnak a finom ritmusok és a feszesebb elektronika is. TRAiLA szervezője a LÁJV nevű eseménysorozatnak, amelyet kifejezetten határokat feszegető kezdeményezésnek szánnak az alkotók. Céljuk a legkülönbözőbb zenei háttérrel rendelkező (főként női) live act performerek, zenészek és előadók találkoztatása egymással és a hazai közönséggel.

A Jazzben ezúttal egy vadonatúj live acttel jelentkezik, amiben Bálint Szabados-Tóth szaxofonos és Vajda Gábor csatlakoznak hozzá. A műfaji definiciókat és skatulyákat felejtsétek el, mert a folktól a techig sokmindenre számíthattok. Az elektronikus és az akusztikus hangzás és dallamvilág keveredéséből létrejövő zenei utazásra mindenkit szeretettel várunk.

FREE ENTRY!

https://www.facebook.com/trailamusic
https://soundcloud.com/traila

-

Traila (Cecília Trabalka) graduated as an actress at the University of Târgu Mureș in 2015. Recently, she has been pursuing her career as a freelancer, and also works as a DJ and producer. Her music provides fresh vibes for those interested in intimate deep house, house and tech. Delicate rhythms and tight beats are equally present in her works.https://www.facebook.com/trailamusic
https://soundcloud.com/traila
15626181 10153910671386504 3278460359695507503 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.