Közösségi program portál
és helykereső

Tollforgató Online Lapcsoport - Archivált Világ / Archived World - Régész a pácban - Archeologist In The Lurch rendezvény

Hozzáadás a Google naptáramhoz

LÖVEY-/ PÉCSI-VARGA ÉVA VAGYOK, A TOLLFORGATÓ IRODALMI, TÖRTÉNELMI, MŰVÉSZETI (ÓKOR TÖRTÉLEMI, TOLLFORGATÓ POLITIKAI, AZAZ A TOLLFORGATÓ ONLINE LAPCSOPORT) FŐSZERKESZTŐ LAPTULAJDONOS KIADÓJA.

SZERETNÉM NYILVÁNOSAN KÖZZÉ TENNI, HOGY 2019. NOVEMBER 19-20-ÁRA A SAJÁT ELEKTRONIKUS ÉS CD KÖTETEIMRE 50%-OS ENGEDMÉNYT ADTAM A RENDELŐKNEK, ÉS EZT A MAI NAPPAL DECEMBER 5-IG MEGHOSSZABBÍTOM. 

 

FŐSZERKESZTŐ LAPTULAJDONOSKÉNT ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY SAJÁT KÖTETEIMBŐL, CD-KIADVÁNYAIMBÓL ÉS A LAPBAN EDDIG KIADOTT ELEKTRONIKUS KÖTETEKBŐL 2019. NOVEMBER 19-ÉN ÉS 20-ÁN 50%-OS KEDVEZMÉNYT ADOK A RENDELŐKNEK!

A TOLLFORGATÓ IRODALMI, TÖRTÉNELMI, MŰVÉSZETI LAPCSOPORT (TOLLFORGATÓ ONLINE LAPCSOPORT- ARCHIVÁLT VILÁG)
20-ÁTÓL PEDIG DECEMBER 5-IG, A MÁSODIK RENDEZVÉNYÜNKIG A RENDEZVÉNYEN HELYBEN RÉSZTVEVŐK ÉS A FELIRATKOZÓ VERS, PRÓZA-, ÉS VERSMONDÓK 30%-OS KEDVZEMÉNYT KAPNAK A MEGJELENŐ KÖTETEK ÁRÁBÓL, AKIK MEG IS JELENNEK AZ 5B ÓRÁS RENDEZVÉNYEN.. EZEKET KIZÁRÓLAG ONLINE LEHET RENDELNI ÉS MEGKAPNI, VALAMINT A FIZETÉS A MEGADOTT SZÁMLASZÁMRA TÖRTÉNHET. A FIZETÉSI FELTÉTELEKET A HONLAPOKON IS EZEK SZERINT MÓDOSÍTOM!

A RÉSZTVEVŐK KAPNAK EGY EMLÉKOKLEVELET IS!

MINDEN TOVÁBBI RENDELŐ 20%-OS KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜL AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA ALATT, DECEMBER 5-IG!


https://archivaltvilag.blogspot.com/


https://sites.google.com/view/archivedworld-archivltvilg/szolgáltatások/vásárolható-kiadványok

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.