Közösségi program portál
és helykereső

Tök Jó Nap! – Családi program tökfaragással, a szürkületi kertet bevilágító töklámpások kiállításával és csillagnéző túrával

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Nyolcadik alkalommal invitáljuk a családokat egy Tök Jó Napra, melyen az ősz egyik népszerű finomsága, a tökfélék családja lesz a főszereplő, megfűszerezve a csillagos eget bevilágító töklámpásokkal és csillagnézéssel. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt tartalmas, szórakoztató programokat kínálunk:
Tökfaragás: akik kedvet éreznek hozzá, a helyszínen kifaraghatják Halloween töklámpásukat, vagy akár tökös mécseseket, ablakdíszeket is készíthetnek. Tökfaragáshoz tökök vásárolhatók. Tökkiállítás: látogatóink a tökkiállításon megismerhetik a tökök meghökkentő sokféleségét: a hatalmas méretű Halloween tököket, a karcsú lopótök fajtákat és a számtalan szín, minta és formagazdagságban növő apró dísztököket. Megtudhatják, hogy a sütésen kívül mi mindenre használható a tökök nagyméretű, kemény héjú kabaktermése, és hogy nemcsak kedvelt ínyencség, de nagyon egészséges is a tökmag.
Tökjó játékok: a tökmagok az ügyességi játékokban bizonyíthatják rátermettségüket!
Tökös ételek: a gasztronómia iránt érdeklődők tökös ételeket, kemencében sült tököt kóstolhatnak. Kíváncsian várjuk kedvenc, családi tökös ételek receptjeit, akár kóstolóval együtt! Kézműves termékek vására és kézműves foglalkozások is lesznek, a gyerekeket délelőtt zenés mesés műsorral várjuk!
Belépőjegy 1400 Ft, diák, nyugdíjas 1000 Ft, óvodás, SZTE hallgató, dolgozó 600 FtFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.