Közösségi program portál
és helykereső

Többszólamú múzeum„Darázsderék és nagypolgárság” – múzeumi borséta

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A nagy árvíz utáni újjáépített Szeged, monarchia korabeli polgári élet, bálak világa, divattörténet, Sisi, a magyarok királynéja, finom borok – mindezekkel a témákkal találkozhatnak azok, akik velünk tartanak ezen a programon.
A borséta során megidézzük az árvíz után újjáépített Szeged városát, betekintünk az új, széles körutakon, a rendezett tereken, szállodákban, éttermekben folyó pezsgő, monarchia korabeli polgári életbe. A Tisza Szállóban borokat kóstolgatva megidézzük a báli szoknyák suhogást és a békebeli hölgyek vidám kacagását. Kicsit mesélünk arról is, hogy mit viseltek üknagyanyáink a századelőn. A program a múzeum Sisi – királyné feketén-fehéren című kiállításán zárul, ahol megelevenedik az egykori bálok legszebb hölgyének, Sisi királynénak igazi alakja.
Bejelentkezés: Borháló Szeged: info@boreskultura.hu
Részvételi díj 9800 Ft, diák 8700 Ft, mely tartalmazza az idegenvezetést, 5 bortételt (5*1 dl), 2 db múzeumi belépőt: egy VIP jegyet a Sisi-kiállításra, ill. egy önállóan felhasználható belépőt a CLARA-kiállításra már a program keretein kívül.Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.