Közösségi program portál
és helykereső

The Unknown Trio - Vogon Poetry

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A The Unknown Trio avantgárd ambient experimentális zenét játszik.

Sövény Olivér 1989-ben született Szegeden, gyerekkorában Keith Richards volt a példaképe, manapság viszont ő szeretne lenni a Dél-alföldi Gilad Hekselman, Pat Metheny ,Bill Frisell és Terje Rypdal egyszerre. 2016-ban szerezte meg zenetanári diplomáját Pavlovits Dávid növendékeként, azóta Szeged-Bordány-Kiskunfélegyháza tengelyről nagyon sok boldog tanítványnak nagyon boldog ám stresszes gitártanára. Ha ideje engedi Matthew Mitchelltől tanul Jazzt és improvizatív zenét. Szereti az állatokat valamint a természetet és néha olvas is.

Mucsi Gergő 1987-ben született Szegeden. 2010-ben szerzett ütőhangszerművész, -tanári diplomát a Szegedi Tudományegyetem Zeneművészeti Karán. Több szakmai verseny díjazottja, a Fermo-i Nemzetközi Ütőhangszeres Versenyen (Olaszország) vibrafon kategóriában I. díjat nyert. 2008-ban a Clermont-Ferrand-i Nemzetközi Vibrafonversenyen (Franciaország) a középdöntőbe jutott.

Vasileios, azaz "Billy" a Larissai konzervatórium elvégzése után Hollandiában Eric Ineke mesternél képezte magát, de részt vett olyan világhírű előadók kurzusain is mint Jonathan Kreisberg vagy Sheila Jordan.

Tagok:
Sövény Olivér - gitár
Mucsi Gergő - vibraphon, ütőhangszerek
Vasileios Primikyris - dobok

Zenekari támogatás: 800 forint.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.