Közösségi program portál
és helykereső

Tegyünk csodát a Tündérkertben! – Karácsonyi jótékonysági est

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Mindset Pszichológia alapelvei közé tartozik a társadalmi felelősségvállalás, mely alól a karácsonyi időszak sem lehet kivétel. Legfőbb célkitűzésünk, hogy adjunk valamit a körülöttünk élő embereknek, hogy jobbá tegyük a környezetünket. A Mindset Szeged, Dr. Almási Kitti és a Hungi Vigadó közreműködésével karácsonyi jótékonysági estet szervez a Szegedi Tudományegyetem Gyermekpszichiátriai Osztály Alapítványának támogatására.
A Tündérkert a Gyermekek Lelki Egészségéért Alapítvány célja, hogy kellemesebbé tegyék az osztályon lévő gyerekek és serdülők környezetét, különböző programokkal segítsék a gyógyulásukat és táborok szervezésével a kórház falait elhagyva is támogatást nyújtsanak.

Az est programja:
19:30 – 20:00 Vendégek fogadása
20:00 Megnyitó
20:15 Szalma Annamária énekesnő produkciója
21:00 Karácsonyi próza – és versmondás
21:30 Zenés est
23:30 – 24:00 Tombola
Az este folyamán fellépőinken kívül Nacsa Tamás DJ biztosítja majd a jó hangulatot, amíg a vendégek véghezviszik csodáikat a Tündérkertben.

A rendezvény további támogatói:

Fotoszintézis Virágüzlet
https://www.facebook.com/viraguzletfotoszintezis/?fref=ts

Libri
https://www.facebook.com/librikonyvesboltok/?fref=ts

Sugar&Candy
https://www.facebook.com/sugarandcandy.hu/?fref=ts

Civil Hang Rádió
https://civilhangradio.hu/

Coop Papír és Játék Áruház
https://www.facebook.com/cooppapir/
_______________________________________
Mindset Pszichológia - A szaklap, ami téged olvas//
A Mindset a pszichológia tudományának egy innovatív platformja. Olyan online pszichológiai szaklap, amely közérthetőségével közelebb hozza a pszichológiát minden ember életéhez. A Mindset azonban jóval többet jelent érdekes cikkek halmazánál. A tudomány terjesztését zászlónkra tűzve ismeretterjesztő előadásokat szervezünk a pszichológia iránt érdeklődők számára. A lap fiatalos dinamikájának köszönhetően magas színvonalon tudunk izgalmas, újfajta tartalmakat közvetíteni az olvasók számára.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.