Közösségi program portál
és helykereső

Techno Junkies Summer Season Closing

Hozzáadás a Google naptáramhoz
LAST DANCE IN THE SUMMER …

��Techno Junkies Vol.006: Summer Season Closing

��Sziasztok “Junkiekáink” ! Elérkezett a nyár utolsó tánca, a Techno Junkies nyári szezonjának záróetűdje. Tartsatok hát velünk, és készítsük fel az őszt, ugyanis a jövőben sem tervezünk a kispályára lépni !! Ez alkalommal meglepetésvendéggel készültünk nektek, regéljük is, az e-havi lemezlovászaink:

��JOYSTICK:
�Hosszú évek után, újra a lemezjátszók mögött a Mindszent of Sound, és a SoundKiller rendezvények atyja, JoyStick ! Stílusában igazán sokrétűnek mondható, repertoárjában megtalálhatóak a Techno, illetve a Tech-House cipőkoptatásra is alkalmas darabjai ! Ezalkalommal, “Techno Junkie” jelmezt ölt Ő is magára, és átringatja a kedves utazóközönséget, az őszi szezonra !

��MIRROR:
A “House Gansta” utolsó támadása során, maradandó nyomokat hagyott a Pulzus Club falain belül, ezért úgy gondoltuk, újra visszakalaúzoljuk a Hentesek közé ! Mirror sokrétű Technoid hangzású szettjei, bárkit pillanatok alatt a hatalmukba kerítenek, és egészen az est végéig nem eresztik … Táncra fel pajtikák ! A lemezjátszók mögött közkívánatra újra : Mirror !

��ANGI:
A megálmodó, a hajóskapitány, a vezérbástya. A Junkies estek ötletgazdája, akivel már sokadszor találkozhattok akár a Pulzusban, akár Szeged bármely előkelő Underground klubjában. Stílusában a kíméletlen Techno jegyei fedezhetőek fel, amivel garantáltan méltó, az 1. számú Techno Junkie címre ! ��

STIK:
�A fiatal, feltörekvő tehetség : STIK, immáron harmadjára a Techno Junkies égisze alatt teszi le a védjegyét, minőségi Warmup szettjével. A tökéletes ív kialakítása, szinte gyerekjátékként megy az ujdonsült Junkienak ! Lüktető House, Techno szettje, bárkit mozgásra késztet - “Ha STIK-et hallgatsz, és nem mozogsz, valószinűleg halott vagy … “��

START:22:00
�END:04:00
��Belépőjegy, EGÉSZ ESTE CSAK 700FT !
Face & Dress Controll.�
16+
67839579 2404445322911484 7457812428596707328 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.