Közösségi program portál
és helykereső

Techno Junkies Invites: House Gangstas

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Mesdames et Messieurs !

A Techno Junkies 5.-ik állomásához érkeztünk, ahol a már jól megszokott Techno ütemek mellett, a kellemes House melódiák is helyet kapnak ! �TECHNO JUNKIES INVITES : HOUSE GANGTAS !�Ezen speciális eseményen, elhoztuk nektek a dél-magyarországi régió két fiatal, feltörekvő “House Junkie-ját” hogy dallamaikkal táncra perdítsenek bennetek…�Igazi utazás lesz ez, a 4/4-edek mágikus világában, Tartsatok velünk ezen a túrán ahol a tárlatvezetőitek :

MIRROR:�Sokatok számára ismerősen csenghet a szegedi fenegyerek neve, hiszen nem ismeretlen az e-zenei életben. A saját reggeli órák nevű klubestje után, illetve több. neves fesztivál, mint pl. a bajai Halfőzőfeszt DJ Fesztje nálunk is bizonyítani fogja, a minőség nála elvi kérdés. Technoid hangzású House szettjei, nem a babazsúrok alapját képezik. Védőfelszerelés Ajánlott !

FLIGHTOFF:�Fiatal, energiával teli house siheder. Karrierje során volt dolga a Techno műfajával is, ám a House mindig jobban vonzotta, ezért is kötött ki az általa csak “popsirázós” zene mellett. Csakúgy mint a nagy-öreg Mirror, Flightoff is számtalan fesztivál aktív résztvevője ! A tavalyi évben a KTN, SZIN illetve a Halfőzőfeszten is találkozhattatok vele. A lányok nagy örömére, ide is a csipőtekerős darabokkal érkezik. Kapjatok hát a kezetekbe egy vodkaszódát, és ringatózzunk együtt Flightoff szettjére !

STIK:
A megfelelő felvezetésről az előző állomásról már ismert STIK fog gondoskodni, a kisteleki illetőségű fiatalember ezúttal már a Junkies égisze alatt fogja az este tökéletes ívét kialakítani. Időben érkezni ildomos …
�ANGI:
A Techno Junkies megálmodója! Feszes Techno darabokkal fogja ellátni azon résztvevők baját, akiket a két House gengszter nem tud eléggé elfárasztani … Váltócipő használata nem hátrány …
64978776 2331507123538638 4804269989748015104 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.