Közösségi program portál
és helykereső

Tavaszi Divatnapok az ÁRKÁD-ban

Hozzáadás a Google naptáramhoz
ÁTALAKÍTUNK AZ ÁRKÁD-BAN MÁRCIUS 03-05. ÉS 10-12. KÖZÖTT

Az ÁRKÁD profi szakemberei segítenek, hogy ne csak vakon kövesd a trendeket. Várd egy hozzád igazán passzoló, új stílusban a kikeletet!

TAVASZI MEGÚJULÁS STÍLUSTANÁCSADÁSSAL!
Az ÁRKÁD Szegedben profi szakmai stáb vár. Készen állsz?

A tavalyi nagy sikerű átalakító show-t idén is megrendezzük, ráadásul két egymást követő hétvégén.
Gyere el március 3-4-5-én, vagy 10-11-12-én péntektől vasárnapig az ÁRKÁD-ba, és keresd a Divatstandot, ahol szakmai stábunk segít neked az átalakulásban
A rendezvényen akkor vehetsz részt, ha február 27. és március 12. között legalább 10 000 forint értékben vásárolsz valamelyik üzletünkben, és blokkoddal felkeresed Divatstandunkat. Hostesseinknél regisztrálhatsz, és a fenntartott időpontban professzionális csapat lát hozzá a benned rejlő értékek előcsalogatásához.

S hogy mi mit ajánlunk Neked?
Álomsminket és trükköket a hétköznapi sminkeléshez, tökéletes frizurát és hajápolási tippeket a fodrásztól, ötleteket a stílusodhoz és alakodhoz leginkább illő ruhadarabokról és kiegészítőkről a stylisttól, aki veled együtt beszélgetve segít az újjászületésben. Profi fotósunk a helyszínen kialakított, fényekkel bevilágított stúdiójában pedig csak arra vár, hogy kihozza belőled a legtöbbet, és a legelőnyösebb beállításokban örökítse meg az átalakulásodat. A fotókat digitális formában emlékbe átadjuk Neked.
Találj rá önmagadra a mi segítségünkkel!

NYERD MEG A TELJES KOLLEKCIÓT!
Aki az átalakítás végén nyereményszelvényünket is kitölti, megnyerheti a fotózáson viselt teljes kollekciót! Ehhez válaszolj a szelvényen feltett két kérdésre, valamint ne felejtsd el jelölni azt is, hogy mennyire voltál elégedett a kapott szolgáltatással.

Partnereink:
Balance, budmil Store, C&A, Dockyard, GAS, Hervis, I am, Orsay, Parfois, Reno, Retro Jeans, Sugarbird

A nyereményjáték szabályzat a honlapunkról letölthető.
http://www.arkadszeged.hu/rendezveny/749
17039071 1570334669662241 9208925506959052089 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.