Közösségi program portál
és helykereső

Tari Annamária ősszel visszatér: Szorongok, tehát vagyok!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A nagysikerű Pedagógiai esték őszi előadás-sorozatának egyik sztárelőadója minden bizonnyal Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta lesz, aki immáron 3. alkalommal érkezik majd a Pedagógiai esték színpadára.

Tari Annamária legutóbb 2017 őszén tartott emlékezetes előadást Szegeden, előadása itt visszanézhető: https://tinyurl.com/y5cv3y2r
Hasonlóan nagy érdeklődésre számítunk most is - Tari Annamária előadását kár lenne kihagynotok!

Az előadás címe: Szorongok, tehát vagyok!
Az előadás időpontja: 2019. szeptember 24. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

További részletek és jegyértékesítés hamarosan!
Addig is azt javasoljuk mindenkinek, máris rögzítse a dátumot a naptárában :-)

"A XXI. században az online tér és a közösségi média használata megnövelte a szorongások mennyiségét. Ezek többségéért szinte önként jelentkezik mindenki, mintha nem lenne amúgy is olykor nehéz az élet...
A fiatal Z és Y generáció élete elindulási fázisában szorong, a legkisebb alfák pedig olyan életkorban, amikor még felhőtlenül kellene játszaniuk, nem pedig online képek tömegének kereszttüzében megtapasztalniuk a depresszív alkalmatlanság érzését.
Az X generációs szülők és cégvezetők próbálják megtalálni a legjobb alkalmazkodási módot, miközben olykor maguk sincsenek boldog állapotban.
Mindazonáltal jó lenne megértenünk, hogy az Információs Kor jelenléte felülírta korábbi érzelmeink egy részét, és bár segítség és jó dolog is ez a fejlődés, mellette vigyáznunk kell önmagunkra, a társas kapcsolatainkra, és arra, hogy az online valósága mellett ne veszítsük el a régi offline életünket és azt a képességünket, hogy józan ésszel és bátorsággal lássuk érzelmi viszonyainkat."

Tari Annamária az X, Y és Z generációk legnagyobb hazai szakértői közé tartozik. Gyakran ír és ad elő az információs kor ránk gyakorolt hatásairól, és arról, hogy miként változtatja meg a technikai fejlődés a külső világunk után a belső világunkat is.
54437290 342868126356750 4997489341350543360 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.