Közösségi program portál
és helykereső

Táncmeditáció, mozgásmeditáció szerda reggelente

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Kezdd a napot mozgással és meditációval – vagyis mozgásmeditációval, és éld át a flowt-t! Mozgasd át magad, és lassulj befelé! A mozgásmeditációval belefeledkezünk táncunkba. „Táncolunk” idézőjelben, tágabb értelemben. Táncolunk, amikor úgy érezzük, ez belőlünk fakad. Táncolunk örömünkben. Táncolunk akkor is, ha ennek semmi köze nincs a koreográfiához. Táncolunk, amikor jól esik. És közben figyelmünkkel kísérjük mozgásunkat és önmagunkat. Ettől válik mozgásmeditációvá. Erre a belső útra, a bennünk élő, lépő és lélegző táncos-mozgó felfedezésére hívlak.

Ami biztos, hogy az alkalmakon mozogni fogunk, jórészt zenére. De hogy pontosan mit, az Rajtad is áll, én zenét hozok és felajánlásokat teszek. Azért, hogy az öltözéked ne akadályozzon ebben, mindenképp hozz kényelmes váltóruhát és olyan cipőt, amelyben kényelmesen tudsz mozogni (a teremben hidegburkolat van).

A részvétel nem igényel semmilyen előképzettséget, és az alkalmak nem épülnek egymásra, bármelyik szerdán jöhetsz, amikor csak kedved szottyan.

Magamról: sokféle táncstílust kipróbáltam életemben, a jazzbalettől kezdve a salsán át a szabad táncig. A tánc szeretetén kívül önismerettel is évek óta foglalkozom. Táncterápiás csoportvezetőként örömmel mutatok Neked olyan utat önmagad felé, ahol a mozgás és az elmélyült figyelem összekapcsolódhat.

Figyelem! Noha ez nem kifejezetten táncterápiás alkalom lesz, de az egyes foglalkozások alatt előkerülhetnek játékos, könnyed táncterápiás gyakorlatok, és határainkat szem előtt tartva akár érintésekkel is dolgozhatunk. Vigyázat, addiktív!

Időpont: február 15-től szerdánként 8:30-tól kb. 9:15-ig
Helyszín: Concordia Kultúrműhely Szeged, Juhász Gyula utca 36/A
Ára: 1000 Ft / alkalom.

Vezeti:
Mezey Eszter
Integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető
Képzésben lévő mentálhigiénés szakember

T c3 a1ncmedit c3 a1ci c3 b3 2c 20mozg c3 a1smedit c3 a1ci c3 b3 kFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.