Közösségi program portál
és helykereső

SZTE Moziest: Sokkal több mint testőr

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Belvárosi Mozi bemutatja: Sokkal több mint testőr

2017. 09.13-án 20:30-kor a Sokkal több mint testőr című filmet mutatjuk be a Szegedi Tudományegyetem hallgatói részére 800 Ft-os kedvezményes áron.

Foglald le jegyed már most az alábbi linken: https://belvarosimozi.hu/?jegyfoglalas&id=4298 és élvezd 2017 egyik legütősebb vígjátékat.

A film leírása:
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bíróságra.
A helyzetük elég meredek, a fél gengsztervilág a nyomukban jár, egy könyörtelen kelet-európai diktátor (Gary Oldman) is a fejükre vadászik, és ha mindez nem lenne elég, még a bérgyilkos hírhedt felesége (Salma Hayek) is feltűnik a színen. Ráadásul a robbanásokkal, autósüldözésekkel kikövezett véres európai "vakáción" a két fickónak egymás idiotizmusát is el kell viselnie... de persze a szakmájában legjobb testőrön és lökött védencén nem olyan egyszerű kifogni.

A kedvezményes vásárlás a hétfőtől lehetséges a mozi pénztárának nyitvatartási idejében 13.00-tól az utolsó film megkezdését követő 10 percig. A kedvezmény igénybevételéhez készítsétek elő érvényes diákigazolványotokat vagy az igazoló papírokat. Ha másnak is vásárolnátok kérünk titeket vagy hozzátok magatokkal az igazolványát vagy fotózzátok le a számunkra és mutassátok be a vásárlás előtt.

Természetesen külsős is hozható a programra, amikor veszítek át a jegyet jelezzétek, de foglalni a számára is érdemes! :)

Várunk mindenkit szerdán egy fantasztikus moziesten!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.