Közösségi program portál
és helykereső

Szombat Esti Retro Láz ★ Média 6 Remember Party/ÓhajB/DJ Toka

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Az I LOVE RETRO bemutatja:
Szombat Esti Retro Láz
Szeged kedvenc felnőtt bulija minden szombaton Szegeden a JATE Klub-ban!

Emlékszel a korszakra, amikor még sehol nem volt a Spotify, a Youtube és teljesen normális volt, hogy a zenei állományod kazettákon volt meg, amit a kívánságműsorokból vettél fel?

Amikor a rádiód 100.2-re volt beragasztva, mert hétköznaponként a Média 6-on ÓhajBalázs, hétvégén pedig a Tündérke leste a kéréseid... amikor keddenként kísértettek az Éjszakai zörejek, szerdánként a MédiaHotmix pörgette fel az estéd és szombaton a Bors fűszerezte meg hétvégéd?

Megvan a korszak, amiben a 777SMSről a számtech. óra gépidejében küldted el az esti "kövipöri" számot és a matekfüzet lapjára írtad az üzeneted amit este a rádióban olvastak be a fél város hallatára? Azok a legendás évek, amikor Szegeden és a környező összes kis településen teltházas bulikon üvöltötte a tömeg, hogy MÉ-DIA-HAT?

AKKOR ELJÖTT A TE IDŐD, ELJÖTT A TE BULID! A karácsonyi bejglifalás és az szilveszteri durranás előtt trombitáld össze az ünnepekre külföldről is hazatért osztálytársakat, a régi nagy partyarcokat és tombolj velünk a JATE Klub legkomolyabb időutazásán ahol Gigi D'Agostino, a Brooklyn Bounce, Mauro Picotto, ATB és a Média 6 Rádió összes nagy kedvence egymásnak adja a pacsit!

————————
Házigazdák:
ÓhajBalázs/MolnárBé
DJ Toka/Keresztes Péter
DJ Just-inn
Korhatár: 18+
Belépő: 1500 Ft
————————
Minden szombaton a '90-es évek és az ezredforduló legnagyobb RETRO, POP, DANCE, HOUSE slágerei Szegeden a JATE Klub-ban!

A beléptetés és a programváltozás jogát a rendezőség fenntartja.
#jateklub #szombatestiretróláz #retro #zene #szeged
71931054 485417108718525 7748214980163403776 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.