Közösségi program portál
és helykereső

Szlávik Krisztina: A nyelvtanár – hozzáadott értéken

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Szlávik Krisztina biológia-kémia szakos tanárként végezett az ELTÉ-n, később a Pécsi Tudományegyetemen szerzett humánszervező szakon diplomát. Humán erőforrás vezetőként egy 400 fős cég felépítése volt a feladata, majd pedig családi vállalkozásukat menedzselte. Ezzel párhuzamosan közel 10 éve tanítja az angol nyelvet, különös sikerrel a hosszú távú elakadások tekintetében is. CELTA képesítéssel rendelkezik, elvégezte Kaposi László drámapedagógiai kurzusát, valamint végzett és gyakorló coach. Nemrégiben sajátította el a Conversational Intelligence® módszertanát, amelynek alkalmazásával nem csak a személyek közötti kommunikáció minősége javul, hanem egész szervezeti kultúrák is átfordíthatók.

Ki vagyok én tanári mivoltomban? Mitől lehetek hozzáadott érték a tanítványaim számára, sőt abban a szervezetben, ahol dolgozom vagy megfordulok? Miből lesznek a „csodák” és mi minden történhet még nyelvtanítás ürügyén? A workshop résztvevői ezen kérdések megválaszolásához kapnak támpontokat, és természetesen beazonosíthatják saját hozzáadott értékeiket.

Az előadás az SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézet által szervezett Nyelvi Kavalkád 2017 programsorozat részeként kerül megrendezésre.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.