Közösségi program portál
és helykereső

Szinkron - Fodor Barbara és Tar Brigitta közös kiállítása

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Szeretettel meghívjuk
Fodor Barbara és Tar Brigitta
„Szinkron”
című közös kiállításának megnyitójára

Megnyitja: Prof. dr. Szabó Tibor

Verseit felolvassa: Fodor Barbara

Időpont: 2018. március 8. 18:00
Helyszín: Millenniumi Kávéház
Szeged, Dugonics tér 12.
6720

A kiállítás április közepéig lesz megtekinthető.


RÓLUNK

Fodor Barbara vagyok. Jelenleg az egyetemi felvételire készülök Képalkotás alapszakra. A művészetek iránti érdeklődésem már korán megmutatkozott. 5 éves korom óta írok verseket és még annál is régebb óta gyártom otthon a rajzokat, festményeket. Mostanság van több internetes blogom, oldalam (Tumblr, Behance) amelyeket aktívan használok, mellette pedig művészeti, irodalmi lapokban publikálom a grafikáimat, írásaimat. Rajzaimat közölte már az Alföld folyóirat, az Irodalmi Jelen az online galériájában, az Új Bekezdés és a Szabad Ötletek. Verseim jelentek meg a Zempléni Múzsa és a Holdkatlan folyóiratokban.

Tar Brigitta vagyok, másnéven engemnemkovetsenki. A sokéves tumblr-zés után úgy éreztem, hogy elérkezett az ideje annak, hogy az online térből kilépjenek a képeim és megmutassam őket offline is.
Grafikáimnál manuális és digitális technikákat egyaránt használom. Főként filccel, tussal, és különböző általam összegyűjtött anyagmintákkal dolgozom, ezeket rakom össze digitálisan egy önálló képpé, amelyeket néhány soros gondolatokkal teszem egésszé. Témáimat a hétköznapi életből merítem, olyan gondokat, gondolatokat jelenítek meg, ironikus, és önironikus formában, amelyekkel a fiatal felnőttnek szembesülnie kell. Célom, hogy mosolyt csaljak vele az emberek arcára.
engemnemkovetsenki.tumblr.com

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.