Közösségi program portál
és helykereső

Szilágyi Attila akusztik / Szeged, Nyugi Kert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Szilágyi Attila vagyok, énekes-gitáros. 15 éves korom óta foglalkozom énekléssel és gitározással. Már a kezdetektől fogva éreztem magamban, hogy saját érzéseimet is szeretném átadni az embereknek, ezért már 8 éve folyamatosan saját dalokat írok, amelyeknek a dalszövegírója, és a zeneszerzője is én vagyok.
Zenei tanulmányaim már gyerekkoromban elkezdődtek szülővárosomban, Gyulán. Tovább folytatva a budapesti Kőbányai Zenei Stúdiót végeztem el, 2015-ben. Meghatározó volt ez az év, hiszen ekkor kezdtem el egyedül, önállóan koncerteket adni. Kezdetben csak néhány kisebb városi rendezvényen, azóta viszont már szerencsére országszerte számos városban és fesztiválon folyamatosan van lehetőségem koncerteket adni.
A következő fontos állomás a 2017-es év volt, amikor is megjelent az első önálló albumom, „Neked jár” címmel, 12 db saját dallal, amelyeket a lemezbemutató koncertem keretein belül be is mutattam. Az idei év volt a következő meghatározó szakasz, amikor is megjelent a „Csak Te vagy” című saját dalom, amely az eddigi saját dalaim közül a legnagyobb népszerűségnek örvend a hallgatóság körében.
A koncertek alkalmával számos népszerű, és általam is nagyon kedvelt előadók előtt volt már szerencsém színpadra lépni, többek között Demjén Ferenc és zenekara, Molnár Ferenc Caramel, Péter Szabó Szilvia, Hevesi Tamás, Petruska András, a Neoton Família, Malek Andrea és a Jazzrael zenekar, a Bikini és a Punnany Massif előtt.
Koncertjeim során éneklés közben a gitáromon kísérem magam, illetve a modern technika adta lehetőségeket kihasználva egy looper, és egy vokál pedállal egészítem ki a dalokat. Ezeknek a pedáloknak köszönhetően nagyon különlegessé, és színessé válnak az előadott dalok. Egy egész zenekarhoz hasonló megszólalásban csendülnek fel a dalok, mégis a koncertek során egyedül lépek színpadra. A műsoromban saját dalokat és mai rádiós slágereket adok elő, pop- illetve rock stílusban. Legfontosabb célom a koncertjeim során, hogy önálló gondolataimat, érzéseimet átadjam másoknak a saját dalaimon keresztül, illetve, hogy népszerű feldolgozásokkal szórakoztassam a közönségemet.

https://www.youtube.com/watch?v=-UNvlX9Df5Q

https://www.youtube.com/watch?v=1axb7NBX4d4

https://www.youtube.com/watch?v=opbjAquu7qY

https://www.youtube.com/watch?v=YdLtbcHqf4I
52702686 789482148054659 1251560857398149120 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.