Közösségi program portál
és helykereső

Széttépve - Szabó Kimmel Tamással // 16-25 éveseknek ingyenes

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A belépés 16-25 éves fiataloknak ingyenes, amennyiben előzetesen regisztrálják magukat a programot szervező MASZK Egyesületnél.
A regisztrációra a petro.annamari@maszk.hu címen lehet jelentkezni november 6-ig. A jelentkezőknek e-mailben írjuk meg, mikor és hogyan tudnak regisztrálni.
Az előadás napján, az előadás kezdete előtt a helyszínen nem lesz lehetőség a regisztrációra, így kérünk mindenkit, időben vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal.

Orlai Produkció: Széttépve
zenés szembenézés Szabó Kimmel Tamással
koncertszínház

Közreműködik:
Gitár: Locsmándi Bence / Schneider Zoltán
Dob: Szentmihályi Gábor
Basszusgitár: Frey György/ Szőke Péter
Zongora, hegedű: Lázár Zsigmond

Magyar szöveg: Závada Péter
Zenei vezető: Lázár Zsigmond
Rendező munkatársa: Skrabán Judit
Plakát: Csáfordi László
Producer: Orlai Tibor
Rendező: Novák Eszter

Vajon miért választja az ember az élet helyett az élet villanásnyi illúzióját? Mi az, amiért az olykor biztonságos családi hátteret, a tiszta jövőt egy koszos gyorséttermi WC-re váltja? Mi az a pillanat ahol megszületik a döntés, hogy fejjel csússzunk lefelé a lejtőn? A függőség mindenki életében megtalálható, hol észrevehetetlenül, hol látványosan. Előadásunk az embert boncolgatja a döntést vizsgálja és igyekszik bemutatni, hogy az élet, néha tényleg csak egy pillanaton múlik! Igaz történetek, zene, fény és sötét. A döntés a miénk, de talán létezik kiút...

www.orlaiprodukcio.hu
14 éven felülieknek!

A program a szegedi MASZK Egyesület szervezésében jön létre.

Fotó: Takács Attila

Az előadás hossza: 95 perc szünet nélkül

A program az EFOP-1.2.2-15-2016-00218 azonosító-számú, „Thalia szekerén – komplex személyiségfejlesztés, szakmai képzés, értő néző nevelés és önkéntesség az előadó-művészetek segítségével” projekt keretében, az Európai Szociális Alap támogatásával valósul meg.
74315177 2762908293740483 1860438708591788032 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.