Közösségi program portál
és helykereső

Szerelmes légiposta - flashmob

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Közeledik a Házasság hete, amelynek célja, hogy megerősítsük a házasságban élőket és felhívjuk a figyelmet a házasság értékeire. Fontos, hogy képviseljük: megéri egymást "hosszan szeretni". Minden évben szervezünk egy olyan programot ezen a héten, aminek segítségével szeretnénk erre felhívni a nyilvánosság, az emberek figyelmét.

2017. február 12-én a Házasság hetét megnyitó, 10 órakor kezdődő misét követően (kb. 11 óra után) egy vidám lufis  flashmobot szervezünk a Dóm téren "Szerelmes légiposta" címmel. Szeretettel hívunk, hogy házastársatokkal (és gyermekeitekkel) csatlakozzatok ehhez az akcióhoz!
A mise végén röviden ismertetjük a részleteket a Dómban. Minden "játékos" pár kap egy levélkét, amelynek a tartalma meglepetés lesz. Ehhez csak egy toll, írószerszám szükséges tőletek. Ezután kimegyünk a térre, kezünkbe kapunk egy lufit és a légi-küldemény elkészülte után adott hangjelre egyszerre elengedjük a légipostáinkat.
Minderről készül egy rövid felvétel.

2017. február 12-én a Házasság hetét megnyitó, 10 órakor kezdődő misét követően (kb. 11 óra után) egy vidám lufis  flashmobot szervezünk a Dóm téren "Szerelmes légiposta" címmel. Szeretettel hívunk, hogy házastársatokkal (és gyermekeitekkel) csatlakozzatok ehhez az akcióhoz! Minden "játékos" pár kap egy levélkét, amelynek a tartalma meglepetés lesz. Ehhez csak egy toll, írószerszám szükséges tőletek. Ezután kimegyünk a térre, kezünkbe kapunk egy lufit és a légi-küldemény elkészülte után adott hangjelre egyszerre elengedjük a légipostáinkat.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.