Közösségi program portál
és helykereső

Szent György Ünnep a Szent György téren

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A rendezvény elsődleges célja egy olyan nagyszabású közösségi esemény megteremtése, mely évről évre képes lesz megszólítani Felsőváros és környékének lakóit. Teret és lehetőséget kívánnak biztosítani a kötetlen közösségi élményekre.

Programjaikra mind a fiatalabbakat, mind az idősebbeket invitálják. Délelőtt 10 órától lesznek sorversenyek, cserkészjátékok, öko-foglalkozások az Erdőmentőkkel, zene-bingó, aszfaltrajzverseny, kézműves foglalkozások, focibajnokság, fafaragás, bőrözés, orgona bemutató.

Főzőversenyre és pogácsa-versenyre is lehet jelentkezni. A főzőversenyen helyszínt az előzetesen regisztráltaknak tudnak csak biztosítani, felszerelést és alapanyagot a résztvevőknek kell hozniuk. A pogácsa-versenyre házilag készült pogácsákat várnak, melyek küllem és íz alapján lesznek zsűrizve, kiválasztva Felsőváros legjobb pogácsáit.

17 órától tábortűz, 18 órától szentmise, 19 órától borkóstoló veszi kezdetét. A kóstolón csak 18 éven felüliek vehetnek részt 2000 Ft hozzájárulás befizetésével (jelentkezni a program weboldalán lehet).

Az eseményen való részvétel – a borkóstolót kivéve – ingyenes. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

További információ és regisztráció:
www.szegedfelsovaros.hu/szentgyorgy

Folyamatosan frissülő információkat a program Facebook-eseményéhez csatlakozva kaphat:
https://www.facebook.com/events/758844467611708/

 

 

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.