Közösségi program portál
és helykereső

SZEGEDI VÁRJÁTÉKOK

XII. SZEGEDI VÁRJÁTÉKOK
Július 03. – Július 27.

Helyszín (Várkert):

Pénztárnyitás az előadások kezdete előtt 1 órával a bejáratnál.
Bejárat a Tisza felőli oldalon.
ESŐNAPOT NEM TARTUNK! Rossz idő esetén érdeklődjenek a helyszíni pénztárban (jegyvisszaváltás vagy csere)!

Gyermeknapok: Július 03 – július 06

Ingyenes programok:

KÉZMŰVESFOGLALKOZÁS

UGRÁLÓVÁR

10-12-és 15-18 óráig LOVASSZEKÉR

NÉPI JÁTSZÓTÉR 30-40 db eszközös játék (pl.: hordólovagló, csirkepofozó, bikaszarvra-dobáló, csigaverseny, golyóvezető, diótörő, karikadobó, horgászat stb…) és ügyességi játék (pl.: gólyaláb, ugráló kötél, lépegető papucsok, egy kézzel hajtott fa kosaras körhinta. A játszótéri játékoknál 3-4 fő (animátor) segít. A játszó-asztalokon logikai és kreatív játékokat (pl.: ördöglakatok, dominó,…) is biztosítunk.

 

VASÁRNAPI MATINÉ

Sobri Jóska interaktív népmeséi minden vasárnap 10h-tól

Idén a gyerekek Vlagyimir Szutyejev meséivel ismerkedhetnek meg. Vlagyimir Szutyejev 110 évvel ezelőtt, 1903. július 5-én született Moszkvában. Apja orvos és művészetkedvelő ember volt. Szutyejev egyetemi tanulmányait követően főként illusztrátorként és karikaturistaként tevékenykedett.  Mi elsősorban a gyermekek számára készült vidám és tanulságos meséi, bájos figurákkal teli könyveiről ismerjük. Ezeket a második világháborút követően kezdte írni és rajzolni, s a világ számos nyelvére lefordították.

Jobb kézzel írt, ballal rajzolt.

 

ALTERNATÍV  CSÜTÖRTÖKÖK

Újdonságként vezettük be az Alternatív Csütörtököt, melyet azért találtunk ki, hogy a Szegeden működő Független társulatok számára bemutatkozási, illetve játszási lehetőséget nyújtsunk. A jegyvásárlással őket támogatják, a bevétel a társulatoké lesz, így lehetőségük nyílik arra, hogy előre megtervezhessék a következő produkcióikat.
Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.