Közösségi program portál
és helykereső

Szegedi Karácsonyi Hetek - első hétvége

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Ünnepi készülődés, ahogy Szegeden szeretjük! Szegedi Karácsonyi Hetek, a Széchenyi, a Dóm és a Dugonics téren 2016. november 25 - től december 24 - ig!

Helyszínek és állandó programok:

▶️ Dóm Téri Karácsonyi Hetek - ami elvarázsol
időtartam: 2016. november 25 - december 24.

Magyarország (egyik) legszebb tere ad helyszínt a Szegedi Karácsonyi Hetek kézműves adventi vásárának. A Szegedi Fogadalmi Templom tövében a hazai kézművesipar remekművei mellett Dél-Magyarország legnagyobb szalmalabirintusa várja a kicsiket és szüleiket. A Dóm Téri Karácsonyi Hetek egyik leglátványosabb produkciója az a gigantikus méretű Mesés Kastély, amely számtalan kézműves foglalkozás mellett Csukás István "életnagyságú" mesehőseivel kápráztatja el az érdeklődőket. A szervező Szegedi Városkép és Piac Kft, Magyarország leghallgatottabb helyi rádiója, a Rádió 88, a Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete és a Szeged Első Lions Klub ezúttal azokra is gondolt, akik magányosan, egyedül töltik a Karácsonyt: a Dóm Téri Karácsonyi Hetek teljes időtartama alatt várjuk az adományokat a magányosan élő, rászoruló szegediek részére a rendezvény Karácsonyi Szeretetkuckó helyszínén.

▶️ Széchenyi Téri Karácsonyi Hetek - ami összehoz
időtartam: 2016. november 25 - december 24.

Nincs szenzációsabb program egy fárasztó nap végén, mint leugrani a kollégákkal / barátokkal a Széchenyi Téri Karácsonyi Hetekre egy menynei forralt borra! Na jó, kéz a kézben a párunkkal felfedezni Szeged "klasszikus" karácsonyi vásárát sem piskóta... hogy a kicsiket váró Karácsonyi Angyalvárról, Szeged Gigantikus Építőkockáiról és a Szegedi Téli Játékok című, óriás LED falon folyó virtuális olimpiáról ne is beszéljünk ;) A kihívásokat kedvelő gasztro-angyalok a Szegedi Mézeskalács Készítő Versenyen mérhetik össze tudásukat - jelentkezés és részletes információk itt: https://www.facebook.com/events/1828357880734028/

A Szegedi Karácsonyi Hetek két fő helyszíne mellett szám,talan meglepetés programmal és egy imádnivaló gasztro-helyszínnel is várjuk az ünnepi forgatagban megéhezett vendégeinket: a Dugonics Téren karácsonyi lacikonyha, melegedő és forralt borozó üzemel 2016. november 25. és december 24. között.
15002347 248365152244777 4141872361328431043 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.