Közösségi program portál
és helykereső

Szeged Soul

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Sambafriqua Club újra beköltözik nyárra a Grand Café Várkertbe, új klubestjükkel, a Szeged Soul-al, melyben az '50-es, '60-as évek tánczenéi szerepelnek, ('60s rnb és soul-funk, beat, mod jazz, rockabilly, rnr, stb.), de persze nem lepődünk meg, ha felbukkan egy két zsírosabb funky, hip-hop vagy akár latin téma is. A Sambafriqua Club garantálja, hogy táncritmusban nem lesz hiány!

A lemezlovas csapat:

Dj Shuriken, jazz dj veterán, egyike azoknak akik megismertették annak idején velünk a nu-jazz műfajt, 20 éve tolja a Tilos Rádió szekerét , kultúrakutató / szociológus/ lemezgyűjtő (aki a popzenevel, a lemezgyűjtéssel, es a hangrögzítés kultúrtörténetével foglalkozik) , akinek jó ismerősként köszönnek a lemezboltosok Budapest , Málta, New York, San Francisco tengelyen! Ezen az estén alkalmazkodva az est koncepciójához ötvenes-hatvanas évek stílusát követő tánclemezeit hozza magával, melyeket saját elmondása szerint is kevés alkalma nyílik élőben lejátszani.

A szegedi Smokey Monday csapat oszlopos tagja, Wowbagger is a lemezjátszók mögé áll, továbbá ez alkalommal a Jazzszigor Clan-nak is helyet biztosítanak a lemezjátszók mögött.

Természetesen a házigazda, dj Kő sem marad otthon.

A tematikához illeszkedvén a lemezlovászok szigorúan csak hanglemezekről pörgetnek az est folyamán.

A party látványfelelőse ezúttal is Fényszigor.

A design-t, mint ahogy az utóbbi 10 évben minden alkalommal, Gyömbér Ákos készítette.

Belépő éjfélig 500, éjfél után 800 forint.
13243794 1084318681631870 8818339408348321789 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.