Közösségi program portál
és helykereső

Szeged ● A sikeres emberek titka – érzelmi intelligencia

Hozzáadás a Google naptáramhoz
•● Szeged ● A sikeres emberek titka – érzelmi intelligencia ●•

Mitől függ, hogy valaki sikeres lesz-e az életben? Attól, hogy mennyire okos? Vagy attól, hogy mennyire jól képzett? Biztosan állítható, hogy ezek is számítanak, mégis nagyon sok okos, ámde sikertelen embert látunk magunk körül. Az igazán sikeres emberek titka abban rejlik, hogy használják az érzelmi intelligenciájukat. Ez a képesség- és tulajdonságegyüttes az, amitől olyan „street-smart”-ak leszünk.

Az érzelmi intelligencia mindennapjaink fontos eszköze.

Például segít nekünk megoldani a társas és érzelmi (probléma)helyzeteket. Segítségével pontosabban látjuk magunkat és másokat, és így jobban is tudjuk kezelni a felmerülő kérdéseket. Megtanulhatjuk, hogy hogyan ne legyünk kiszolgáltatva az érzelmeinknek, hanem éppen ellenkezőleg, a különböző hangulataink segítsenek bennünket a mindennapokban. De nem csak a magánéletben, hanem a munkában is hasznunkra válik, ha empatikusabbak vagyunk másokkal.

És ami a legjobb: az érzelmi intelligencia fejleszthető. Ha valaki úgy érzi, hogy valamiért nem működnek a dolgai, nem tudja jól kezelni az érzelmeit vagy a társas kapcsolatait, akkor csak elhatározás kérdése, hogy ezen változtasson.

Előadónk Dr. Séllei Beatrix pszichológus, egyetemi adjunktus előadásában gyakorlati példákon keresztül mutatja be miként fejleszthetjük EQ-nkat, ezáltal hogyan lehetünk sikeresebbek az életben.

•● BELÉPŐ ●•
Elővételben online: 1990 Ft
Helyszíni jegy (a szabad helyek függvényében): 2500 Ft

•● JEGYVÁSÁRLÁS ●•
https://tixa.hu/szeged_sikeresemberektitka_erzelmiintelligencia_20190605

⏱ Időpont: 2019. június 05., Szerda 18:30-20:00
📌 Helyszín: IH Rendezvényközpont, Szeged terem
🎯 Cím: 6721 Szeged, Felső Tisza-part 2.

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik! A rendezvényen videó- és fényképfelvétel készülhet.

🌳🌲 Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelméért, ezért a jegyeket nem szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

Be Smart Klub és kitárul a világ
59705990 2684971488240470 3137025614574256128 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.