Közösségi program portál
és helykereső

Szalai Kriszta: Maradjunk annyibanOne homeless woman show – Egy hajléktalan nő show-ja

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Egy 26 éve az utcán élő hajléktalan nővel hallottam riportot. Feltöltötte lelkemet ez a csodás asszony. Ezzel a színházi estével szeretnék mindenkinek erőt adni. Számítok a nézőkre, játékosan, interaktívan részt lehet venni az előadásban, mindjárt a díszlet összeállításában is. – mondja Szalai Kriszta, aki 5 napig a saját bőrén is megtapasztalta, milyen kikerülni az utcára. A saját tapasztalatait és Lakatosné Jutka életének történetét írta színpadra.
Felemelő estét kívánunk a 2016/2017-es évadban a Színikritikusok díjára felterjesztett előadással. Az előadás után beszélgetés az alkotókkal, vezeti Szilasi László irodalomtörténész, A harmadik híd írója.
A MASZK Egyesülettel együttműködésben.
A közelítő télre való tekintettel az előadáshoz kapcsolódóan a MASZK Egyesület gyűjtést szervez: arra kérjük kedves közönségünket, amennyiben támogatják törekvéseinket, hozzanak magukkal ezen az estén egy-egy használható állapotban lévő, de már megunt meleg holmit (sálat, pulóvert, kabátot), amit a szegedi hajléktalan ellátó rendszer intézményeinek fogunk eljuttatni.
Belépőjegy 1500 Ft, SZTE-s jegy (diák, oktató, egyetemi dolgozó) 1000 Ft

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.