Közösségi program portál
és helykereső

Szabó Balázs Bandája: Szegeden felejtett szavaim

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Négy év után új albummal jelentkezünk! A "Rajtad felejtett szavaim" lemezbemutató turné állomása Szegeden a JATE Klub.

Early bird jegyek: 1900 Ft (limitált, csak online) ELFOGYTAK!
Jegyár elővételben: 2400 Ft
Jegyár a koncert napján: 2900 Ft

Jegyek kaphatók a JATE Klubban munkanapokon 10.00-17.00 között, valamint online a Tixa oldalán: https://tixa.hu/szbb_szeged

Vendég: Muzsik és Volkova

Szabó Balázs, a multiinstrumentalista énekes és bandája sajátos zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe hívja újra és újra kalandozni követőit. Balázs hosszú utat járt be a zenei fesztiválok nagyszínpadáig: előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, de mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarát vezeti. A magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és gyakran klasszikus zenei hangszereléssel ötvöző Szabó Balázs Bandája 2014-ben jelentette meg legutóbbi albumát, az Élet elvitelre címűt, ami szakmai és közönségkörökben egyaránt sikert aratott (2015-ben Fonogram díjjal is jutalmazták). Négy évvel az utolsó megjelenést követően tavasszal új nagylemezzel jelentkeznek, a "Rajtad felejtett szavaim" című album március végén jelenik meg, amit áprilisban egy lemezbemutató turné követ.

Facebook: www.facebook.com/szabobalazsbandaja
YouTube: www.youtube.com/szabobalazsbandaja
Instagram: www.instagram.com/szabobalazsbandaja

-

Muzsik és Volkova
Záhonyi születésű magyar-orosz dalszerző testvérpár. Az országot a ZUP tagjaiként zenélték körbe az elmúlt 10 évben. 2016 nyara óta azonban megújult zenei irányvonal mentén, Muzsik és Volkova néven, duóban koncerteznek tovább. Zenéjüket az indiefolkos/akusztikus hangzásvilág jellemzi, amit ők csak "greengrassnek” neveznek. Magyar nyelvű dalszövegeikben a személyesség, valamint a társadalmi reflexió játsszák a főszerepet, ám de repertoárjukban számos orosz nyelvű feldolgozás is szerepel. Tavaly júliusban megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai zsűri díját.

Facebook: www.facebook.com/muzsikesvolkova
Bandcamp: https://muzsikesvolkova.bandcamp.com
YouTube: http://bit.ly/MuzsikésVolkova_YT
28954269 1648285521919879 5316468895255824510 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.