Közösségi program portál
és helykereső

Szabadtéri gerincjóga

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Indul a nyár, a vakáció! Végre kipróbálhatjuk a szép füves árnyékos udvarunkat. A járókelőktől eldugott kis rét ez, ahol a közösségi kert ágyásai mellett egy nagyon szép zöld részen tudunk jógázni.
Ha lesz rá több igény, akkor ígérjük, hogy rendszeressé tesszük a nyárra a szabadtéri jógázást :)

Részvételi díj: 500 Ft/alkalom
A jógát vezeti: Békésiné Szél Zsuzsa
A jógaóra 1 óra hosszúságú. Matracot minenkinek biztosítunk. kényelmes ruhában gyere, de átöltözésre is van lehetőség a Megállóban.
...........................................................................

A gerincjóga elsődleges szerepe a megelőzés, illetve utókezelés. Olyan csoportos mozgásterápia, melynek célja a fizikai test és az idegrendszer egészségének helyreállítása biztonságos, az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal. Az emberek többsége a modern életmódból fakadóan mozgásszervi problémákkal küzd, amelyeket először egy preventív jellegű, biztonságos és hatékony mozgásterápiával érdemes kezdeni.

A gerincjóga egy könnyen, biztonságosan végezhető gyakorlatsorból áll, hogy befogadhatóvá tegye a jógát azok számára is, akik még nem rendelkeznek megfelelő fizikai adottságokkal. Harmonikusan erősíti és nyújtja izomzatot, precíz, anatómiai szempontból átgondolt gyakorlatokkal biztonságosan, mégis eredményesen alakítja a fizikai testet, és ezen keresztül hatással van az emberi élet egészére. A gerincjóga célja a fizikai test egészségének helyreállítása, amelyben elsődleges a testtartás javítása, melyben kiemelt szerepet kap a megfelelő légzés elsajátítása is, mivel a légzés azonnali és közvetlen hatással van az emésztésre, a hormonrendszerre és magára az energiatestre is.
13559073 489857254539177 1644463640718419215 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.