Közösségi program portál
és helykereső

Szabados Ági Szegeden: Neked van időd olvasni?

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Szabados Ági, az RTL Klub műsorvezetője, riportere hamarosan Szegeden - természetesen a Mentor(h)áló vendégeként!
"Miért érdemes olvasni Netflixezés helyett? Hogyan hat a mentális egészségre a rendszeres olvasás? Mi köze a meditációnak az olvasáshoz? Ezekre is választ kapnak Szabados Ágitól azok, akik részt vesznek a Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásán.
Az előadás címe: Neked van időd olvasni?
Az előadás időpontja: 2023. június 12. hétfő 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../SZABADOSAGI230612 oldalon kaphatók február 3-án, pénteken 12.00 órától!
„Az én olvasás iránti szeretetem a Harry Potterrel kezdődött, mára pedig már olyan számomra, mint másnak a levegővétel: lételem.”
Szabados Ági olvasás iránti szenvedélye a Harry Potterrel kezdődött, mára pedig közel 60 ezren olvasnak vele Nincs időm olvasni! kihívásában hónapról hónapra.
A műsorvezető, valamint a Libertine Könyvkiadó és Könyvesbolt alapítójának olvasási szenvedélye gyerekkorára nyúlik vissza, de mindig is hivatásának érezte, hogy segítsen az embereknek újra felfedezni az olvasás örömét.
A Nincs időm olvasni kihívás! alapítása óta nemcsak a havi könyvklubban hirdeti az olvasás fontosságát, hanem megalapította és vezeti saját könyvesboltját, amely Budapest mellett már Szegeden is várja az olvasókat. Emellett tanít a Szegedi Tudományegyetemen.
Ági néhány éve összekapcsolta két szenvedélyét, a média világát és a könyveket, és olvasással kapcsolatos podcastet (Szabados Ági könyves podcastje) valamint online videós műsort (Mutasd a könyvespolcod!) is létrehozott.
A Mentor(h)áló Pedagógiai esték előadásán személyes motivációiról, az olvasás fontosságáról beszél majd. Arról, hogy miért tartja fontosnak, hogy mindig legyen nála egy könyv, hogy minden kis szabadidőt ki tudjon használni az olvasásra, illetve személyes brandjének felépítésébe, jövőbeli terveibe is betekinthetnek az érdeklődők.
A program végeztével garantált az olvasásban való motiváltság, a résztvevők hazaérve biztosan könyvet vesznek majd a kezükbe!
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.500,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
- teljes árú jegyek: 3.300,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Személyes jegyvásárlásra február 3-án, pénteken 12.00 órától lesz lehetőség!
Jegyek online is kaphatók a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../SZABADOSAGI230612 oldalon!
328829268 1515216372297892 592436990316284470 nPortálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.