Közösségi program portál
és helykereső

Support The Habit: Dungaree - Red Swamp koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Kapunyitás: 19:00

Red Swamp: 20:00

Dungaree: 21:00


A két banda - helyszínenként kiegészülve a hazai rockszíntér jó pár nagy zenekarával - bejárja szinte egész Magyarországot, valamint Ausztriában, Szerbiában és Romániában is tiszteletüket teszik. Ha igazi derékból bólogatós bulira vágytok, ahol a stoner rock és metál a főszereplő, valamint a megismételhetetlen, átizzadt (de nem izzadtságszagú), zsigeri zúzás és hangulat, akkor mindenképpen csípjétek el a srácokat! 

DUNGAREE
A stoner rockban utazó szegedi Dungaree zenekar két kislemez és számos koncert után elkészítette Bipolar World című albumát, amit egy országos turné kíséretében mutat be. A törekvés továbbra is az volt, hogy egy nyers erővel, riffekkel, grunge és blues életérzéssel töltött dalok tömkelegét alkossák meg, természetesen a zenekarra jellemző sajátos, csavaros módon. Olyan dalok szerepelnek a lemezen, amit maguk is hallgatnának élőben is, és bólogatnának rá a közönség soraiból. Semmi sallang, semmi felesleges töltelék, csak a szín tiszta erő.
'Status Quo' music video: http://bit.ly/2b0W7Yi
'Bipolar World' album: http://bit.ly/Bipolar_world
FB: https://www.facebook.com/dungareeband
Web: http://dungareeband.com/

RED SWAMP
A budapesti stoner-sludge metal banda a tavalyi A38 Talentométer győztese. Igazi mocskos, húzós, súlyos groove-okkal és riffekkel teli zenét játszanak, változatos énekekkel megspékelve. Szeptember 21-én mutatták be első nagylemezüket 'Tiszassippi' címen, melyet egy 15 állomásos őszi/téli turné keretében népszerűsítenek.
'Bitter Paradise' music video: http://bit.ly/bitterparadise
'Tiszassippi' music video: http://bit.ly/tiszassippi_video
FB: https://www.facebook.com/swamp.band.budapest/
Web: http://redswampband.com/

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.