Közösségi program portál
és helykereső

Sunsiderec x Hunderground Hiphop Pres.: P's (Authentic Beats)

Hozzáadás a Google naptáramhoz
YO Suncity!
Legmélyebb tisztelettel meghívnánk mindenkit erre a földalatti megmozdulásra,ami a Hunderground Hiphop csoporttal közösen szerveződött,a Sunsiderec gondozásában.Szeptember 20.-án Szegeden, a Pulzus Clubban élőben hallható, és látható lesz a gyöngyösi újgenerációs boom bap hiphop duó a P's -vagyis a két Patrik. (Authentic Beats) Klasszikus széklet az eredeti recept alapján! BOOM!

Az igazán igényes kopogós rapzenét kedvelőknek tehát örömünnep ez,a többieknek pedig rémálom. A real UG ízhez elmaradhatatlan egy csipet az old school AMPS-ből: Toma AKA Amott és tesója Dr Alpár egyenesen Kecskemétről! (Rongálj Land Records) koncert.

A helyi erőket képviselteti Do2 és Oneil ,sok év után újra együtt színpadon idei és régebbi dalokkal. Sunshine Camp live!
https://www.youtube.com/user/thesunsiderec

A pont az Í-re pedig a nemrégiben alakult helyi label , az Original Society!
Makkosháza legmélyéről érkezik a Trinity Crew ,duóban. Crazy X & Wolf ,Boon D ,no meg még egy Crazy csak kicsiben:Grizzly és MhDoggBoy is fellépnek egy közös műsorral. Az est rezidens DJ-je MHDOGGBOY! Elég bomba party elé nézünk , szóval ott találkozunk ha valóban látni, és főleg hallani akarjátok. LINE UP HAMAROSAN! Ja amúgy van fületek hozzá? Suncity! come from the dirty side...

Behopp: 800.-

INFO:

P's:
https://www.facebook.com/autentikbeats/
https://www.youtube.com/channel/UClnMUagtYZOkunI6fT_-ixA

Rongálj Land:
https://www.youtube.com/channel/UCZp_gqLvRrCNqNGGfW8QikQ

Original Society:
https://www.youtube.com/channel/UC4dT0lRCDOjPvu-AVEiVdWA
69603533 2396153320433405 4964936006097698816 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.