Közösségi program portál
és helykereső

Spidersense // Dj Slanki // FrankClear // Lusta Bítek dj set

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Lusta Bítek & Wemsical Serbia presents:

Lusta Szerda szombaton

★ Spidersense ★

Elektronikus hip-hop trio: 2 sampler egy lemezjátszó ,intuitív módon, de a végletekig összhangban.

- A, mint Alex a Drumlord, aki mire te megiszod a reggeli kávédat meg elolvasod a napi sajtót már írt 3 beatet. Felölt egy strici inget, és előveszi megannyi alteregója közül a legmorcosabbat. Az analóg basszusai nem ismernek kegyelmet.

- B, mint Beat Panama: eposzi jelzővel a Pofont Osztó Lázi. Karcosok Klubja aktivista, nyert már csapatban és egyéniben is, 2005-től rezidens a debreceni RH-n. Idén befigyelt egy DMC harmadik helyezés, de ez még csak a kezdet. Hoz egy kis ízelítőt abból, hogy hogyan válik a lemezlejátszó hangszerré a kiválasztottak kezében. Szegeden ez a vallás amúgy is komoly múlttal rendelkezik.

- C, mint cigaretta… vagy Clear kinek mi... Frank az agytröszt '99 óta van a bizniszben és volt már minden csak akasztott ember nem. Dolgozott már mindenkivel, lépett fel mindenhol. Hangzása valahol D’angelo és Samiyam között van félúton. Remekül ötvözi a detroiti vonalat soullal és elektronikával; egyébként ezzel a 3 vonással lehetne leginkább jellemezni a csapat hangzását. Instruk, remixek, scratchszólók - felszínre törnek az ösztönök.

★ Slanki ★

Aki kicsit is járatos a budapesti éjszakában, biztosan elcsípte már Slanki valamelyik, elsősorban a hiphop/neo soul/future beats háromszögében mozgó szelekcióját, hiszen azon kívül, hogy megannyi hozzánk látogató külföldi előadó előtt melegítette már a közönséget, Turner mellett rezidense a már több mint három éve futó – többek között a Telepről és a Fogas Házból is jelentkező – Easy Lovin’ klubesteknek, valamint a számos nagyszerű budapesti DJ-t és producert tömörítő Elevated krú oszlopos tagjaként is tevékenyen kiveszi a részét a DJ-zésből és szervezésből is.

Lusta Bítek

"Yeah, something called love"

- https://www.youtube.com/watch?v=HuBU3pzy7is

BE: 600 HUF

#lustabítek #spidersense #slanki #wemsicalserbia #grandcafé #grandcafévármúzeum
14595624 1123692921001781 1305744706631812916 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.