Közösségi program portál
és helykereső

Smokey Monday: Meszecsinka Duó

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A héten mutatta be Meszecsinka a frissen kiadott albumát: "Álomban ébren" https://www.youtube.com/watch?v=Ofh3nG6MF-8, amelyet a HVG „zseniálisnak” nevezett. http://hvg.hu/kultura/20160705_Lemezpremier_itt_a_Meszecsinka_zsenialis_uj_albuma

A hat számos lemez különböző hangulatokat tár elénk úgy, hogy egy nagy egységet alkot, amelyre a legjobb jelző az album címe. A könnyed slágertől egészen a pszichedelikus elszállásig, minden megtalálható benne.

„Az est vendége a Meszecsinka, egy magyar világzenei együttes, aki elvarázsolta és extázisos önmegtapasztalásba ejtette a publikumot ledéren táncoló, lélekből sikító és andalgó érzéki boldogságmámorával. A hangok mágusa Oláh Annamária, egy tündér énekesnő folyékony gesztikulációval, aki mezítláb táncol a padlón miközben a hangja szállongó vibrátókkal és gégéből jövő alaphangokkal a távoli messzeségbe kószál.” – írta a német Deggendorfer Zeitung Meszecsinka egyik németországi fellépéséről.

Az Oláh Annamari (ének) és Biljarszki Emil (zongora, gitár) által 2009-ben alapított zenekar a 12 legjobb magyar világzenei együttes egyike a Dal+Szerző magazin WOMEX különszáma szerint. Most olyan formában hallhatjuk dalaikat, amelyben nagy részük született.

Mindezen felül a DJ pult mögött is lesz vendég: Cord, a pszichedelikus bass music szegedi helytartója mutathatja meg amit eddig csak a psy fesztiválokon tudott: basszussal telt utazós csavarós hip-hop, glitch és dub darabok kerülhetnek terítékre.
Természetesen a házigazdák -Suhov és Bagger-sem maradnak távol.

https://meszecsinka.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/cord_music/
https://www.facebook.com/cordsound/

Cord
Suhov
Wowbagger

visual: Fényszigor

Be: 800Ft
13217432 1142447432455760 4343321548555574523 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.