Közösségi program portál
és helykereső

Sipos János: Fuss, hogy érezd: élsz!

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Nagyszerű és hiteles előadás futásról, sikerről, önfejlesztésről, a rendszeres mozgás fontosságáról és öröméről - kivételes esti tanulás mindenkinek, aki már fut, aki még csak tervezi a futást, vagy aki még nem is álmodott róla :-) Újabb sokak érdeklődésére számot tartó téma, újabb nagyszerű és hiteles előadó a nagysikerű Pedagógiai esték színpadán - minden korosztály számára "receptre felírt" előadás!

 

Vendégünk Sipos János - "egy ember, aki érzi az ÉLET ÍZÉT, érzi, hogy él!"
Mi számít sikernek?

Mi a jó vitalitású, jó minőségű élet titka?Van-e fontosabb dolog a matematikánál egy matektanár számára?
Mi marad ki az iskolai oktatásból?

Mit egyél, hogy jól legyél?

Normális ember az, aki labda nélkül fut?

Kell-e a futáshoz láb?

Mik az egyén önfejlesztésének létrafokai?

Melyik életkorig képes az ember változni?

Ezekre és hasonló kérdésekre kap választ, aki megtekinti Sipos János "Fuss, hogy érezd: élsz!" című, rövid filmekkel, képekkel, személyes élményekkel tarkított izgalmas előadását.

Az előadó tanár akart lenni, és az is lett. Imádott tanítani. Nagyon lelkes és munkamániás középiskolai tanár, majd hasonló gimnáziumi igazgató volt.

A közoktatásban közoktatási szakértőként, majd 4 évig országos szinten a legmagasabb szintű szakmai vezetőként dolgozott. 2011 ősze óta a fiatalság-megőrzés terén segíti az embereket. Azokat, akiknek ez fontos. Nagyszerű, "építő" előadás lesz - hozzák magukkal gyerekeiket, családtagjaikat, barátaikat, kollégáikat - tanuljunk most is a legjobbaktól :-)

 

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.