Közösségi program portál
és helykereső

Simó György: Gép és ember, első menet: mit hoz a technológiai forradalom a 21. század emberének?

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A Pedagógiai esték tavaszi évadának egyik legérdekesebb és legmeghatározóbb előadása minden bizonnyal Simó György április 10-i előadása lesz – fókuszban a 21. század!

Vendégünk Magyarország egyik legkivételesebb tapasztalatokkal bíró üzletembere és médiaszakembere, Simó György!

Kihagyhatatlan előadás a 21. század előttünk álló évtizedeiről, gép és ember együttéléséről és ennek veszélyeiről, lehetőségeiről. Kivételes élmény lesz, ezt garantáljuk!

“Seneca szerint az igazi boldogság, ha úgy élvezzük a jelent, hogy nem függünk aggódva attól, mit hoz a jövő. Ha ez igaz, akkor az emberiség nagy része ma bizonyosan nehezen találja meg az utat a boldogsághoz: miközben az egyre gyorsuló ütemű technológiai forradalom okozta változások egyre határozottabban rázzák meg az emberi élet és a társadalomban élés évszázados – évezredes alapjait, egyre többen figyeljük várakozva-szorongva, mit hoz a jövő.

A következő huszonöt-ötven évben nagyobbat változik majd a világ, mint előtte egy évezred alatt: nemcsak a nemzet, a munka, vagy a tanulás fogalmait kell újradefiniálnunk, hanem meg kell barátkoznunk azzal, hogy hamarosan nem az ember lesz a legfejlettebb faj a Földön, hogy a jelenlegi munkahelyek tömegesen szűnhetnek meg, és hogy a tudományos kutatás már a halhatatlanság elérésén és az emberiség más bolygókra költöztetésén dolgozik.”

Micsoda téma – senki ne mondja, hogy ez őt nem érdekli!

Mindez egy briliáns elme, nagyszerű előadó és kitűnő szakember tolmácsolásában!

 

 

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.