Közösségi program portál
és helykereső

Rutka Laskier (CZ), Passivists

Hozzáadás a Google naptáramhoz
end hits:

Rutka Laskier (CZ)
http://rutkalaskier.bandcamp.com

Rutka Laskier egy lengyel lány volt, akit 14 éves korában az auschwitzi koncentrációs táborban végeztek ki 1943-ban. A Holocaustbeli életéről 3 hónapig vezetett naplót egészen haláláig, amely irományt először 2006-ban jelentettek meg lengyelül, azóta pedig számos nyelvre lefordítottak, és irodalmi körökben Anna Frank naplójához szokás hasonlítani.
A róla elnevezett cseh zenekar ennek megfelelően meglehetősen felkavaró, feszültséggel teli, tartalmas zenét játszik, amelyben a post-rockos hangulatelemek szépen megférnek a hardcore-punk és a screamo energiájával, dühével. Kuriózumként pedig fontos megemlíteni, hogy – lévén a csapat különböző vizuális művészeti projektekhez is kapcsolódik –, élőben vetítés is része a produkciónak! Envy és Loma Prieta rajongóknak feltétlen ajánlott csemege!

Passivists (Szeged)
http://passivists.bandcamp.com

Az est felvezetését természetesen Szeged kedvenc fiú- és/vagy lánybandájára bízzuk, akik felvételen és élőben egyaránt számos alkalommal bizonyították már, hogy nincs mit bizonyítaniuk: a városban senki sem játszik annyira őszintén és bájosan motorozós rakkenrollt, „érzésest”, de legfőképpen (akár Catharsisos elemeket is mutató) hc-punkot, mint ők! Egyszerre táncol rájuk mindenki, imádnivaló arcok!

zenekari támogatás: 800 huf
13315565 10153413091791504 2407124098540946955 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.